Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki, hogy 21 évesen szűz vagyok? + lejjebb
Figyelt kérdés
21 éves szűz fiú vagyok, 1 hete összejöttem egy lánnyal, de mivel nem akarom, hogy megtudja hogy tapasztalatlan vagyok jövőhéten kétszer is ellátogatnék egy örömlányhoz.
Na milyen ötlet?
2009. okt. 25. 18:19
11/31 anonim válasza:
Ugyan már! Ha a barátnőd megharagszik, esetleg szakít veled csak ezért, akkor nem volt szerelem benne irántad még nyomokban sem! Max szexet akart! Ellenben ha kiderül, hogy rögtön kapcsolatotok elején egy kurv@hoz rohantál, ahelyett, hogy benne bíztál volna, akkor nem lenne meglepő, ha elhajtana. (Kettővel ezelőtti válaszoló voltam.)
12/31 anonim válasza:
Annyira hülye vagy!!!! Nehogy már egy sza.ros leprás, agyonkú.rt prostival veszítsd el a szüzességedet! Nemhogy örülnél ba.zd meg hogy van csajod és azzal szexelhetnél!!!!!!!!
14/31 anonim válasza:
figyi. igazuk van előttem szólóknak. hülyeség. úgyse fog emiatt otthagyni. ha meg igen, ráérsz utánna ku*rvázni.
15/31 A kérdező kommentje:
és ha utána elkezdené terjeszteni a baráti körnek? minden rajtam röhögne, amilyen tuskók
2009. okt. 25. 20:37
16/31 anonim válasza:
Nem semmi vagy - egy hét után megcsalnád a lányt egy ilyen baromság miatt?
17/31 anonim válasza:
Elmondok neked egy titkot: én is 21 évesen estem át a "dolgon", én megmondtam a barátnőmnek (jóval) előtte, hogy ez lesz az első. Annyit mondott, hogy "Majd kitanítalak :)". Ennyi, 99,99%, hogy nálad is ez lesz.
Ellenben ha elmész k*rvázni, akkor biztos, hogy ott hagy a p*csába, és akkor sértettségében biztos, hogy telekürtölné az ismerettségi kört... A szüzesség nem szégyen, az a szégyen, ha valaki fizet a szexért.
18/31 anonim válasza:
Figy már. Ha elmondod a csajnak h ez lesz az első akkor tuti nem lesznek akkora elvárásai veled szemben hisz csak először csinálod!!! Ha meg olyan a csaj h egyből szétkürtöli mindenkinek h az aktuális pasija milyen akkor sztem ne vele veszítsd el!
19/31 anonim válasza:
Mondd el neki minél hamarabb és várj. Ha elkezdi terjeszteni, inkább hagyd el és maradj szűz.
20/31 anonim válasza:
Jaj istenkém. Ennyi idő után még ne mondd el neki, majd ha komolyabbra alakul a dolog akkor örülni fog neki. (Én örülnék.) És szerintem jó dolog tanítgatni, remélem ő is így van ezzel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!