Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg igaz amit mond vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg igaz amit mond vagy csak szöveg?

Figyelt kérdés
Egy hete szakítottunk a barátommal,majdnem két évig voltunk együtt. Éltünk együttegy évet külföldön.Ott egész jól elvoltunk. Haza költöztünk majd egy hónapra rá itthon is együtt laktunk., kb. 4 hétig, majd szakítottunk. Azt mondta ,hogy én vagyok élete nagy szerelme,de nem tudunk együtt élni , annak ellenére ,hogy az érzésekkel semmi gond nincs..Igaz sokat veszekedtünk ebben a pár hétben itthon a sok stressz miatt :( Igaz ,hogy szeret? Annyira nem értem ,hogyha tényleg szeret, szerelmes akkor miért hagyja veszni a dolgot,ha azt is mondja ,hogy tudja ,hogy lehetne ebből még bármi :/
2009. okt. 25. 17:56
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Sok minden miatt lehet veszekedni,vannak fokozatok.Én is volt akivel nem tudtam együtt élni,ezért kidobtam mert nem birtam elviselni,pedig szerettem,bár utána kibékültünk pár hónap múlva.Ezalatt az idő alatt mondjuk összejártunk szexelni és sokat is voltunk együtt,jó is volt,de aztán mikor újra összejöttünk meg összelaktunk egy darabig ok volt aztán előjött belőle a sárkány.30F
2009. okt. 25. 18:01
 2/5 anonim ***** válasza:
Igaz vagy sem... Ezt érezned kell! De tudod mit mondanak az okosok...Ha szereted, engedd el, ha visszajön örökre a tiéd marad, de ha nem, akkor sosem volt a tiéd. Vagyis ha szeret, akkor úgysem tud elfelejteni és rájön hogy kellesz neki. Ha pedig most hogy szétmentetek és nem keres, nem mondja hogy próbáljátok meg újra, akkor próbáld meg elengedni, mert akkor csak szövegel az érzéseiről. Ha szeret, akkor nem bír nélküled élni,létezni. Ilyen az igazi szerelem. Különben velem is volt így, szétmentünk a veszekedések miatt, mind a ketten bemakacsoltuk magunkat,3 hónapra szétmentünk, mind a kettőnknek volt más, aztán rájöttünk, hogy egymást szeretjük. Szóval részedről is bebizonyosodik majd ez, vagy éppen az ellenkezője. Meg amugy sem megy az olyan gyorsan, hogy elfelejtsünk valakit. És ha minden rendben is volt előtte, akkor a szerelem nem hül ki egyik napról a másikra..
2009. okt. 27. 07:42
 3/5 A kérdező kommentje:

..köszi a válaszokat...

dehogy volt igaz..ma beszéltem vele és a nagy"tevagy életem legnagyobb szerelme " dolog elmúlt....egy hét alattt....nevetséges...

2009. okt. 27. 23:30
 4/5 anonim ***** válasza:
Akkor ez tényleg nem volt szerelem a részéről, de nemtom hogy akkor minek kellett hitegetnie...
2009. okt. 28. 08:00
 5/5 A kérdező kommentje:
hátazt nem tudom...azt modnta nem akarta akkor ,hogy nagyon sírjak...pedig épp az akkori szavai miatt sírtam nagyon,mert nem értettem ,hogy mivan..szeret és nem kellekk? hogy van ez? ..igazából nekem is sok kételyem volt ,mertnem bántvelem valami rendesen...sokszor csúnyán beszélt velem..szerinte poénból...ésnem sértésnek szánta,nem mutatott be a barátainak egyszer sem a két év alatt és ő sem akarta megismerni az enyémeket.. azt mondta neki ez nem fontos..fura ez a fiú..igazából sajnálom ,hogy ennyi időt rápazaroltam ,mikor már az elején megmondta mindenki ,hogy nagyon nem illik hozzám meg nem tetszik nekik ahogy velem bánik... :/
2009. okt. 28. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!