Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hány lány szereti a nagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány lány szereti a nagy testű fiúkat?

Figyelt kérdés
Nem a nagy-nagy zsírpárnás medvéket, hanam a kis cuki macikat, akikbe bele lehet süppedni, de azért meg tudja fogni a saját köldökét.

2013. aug. 3. 17:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szoktam, sose égetem meg magam. :D
2013. aug. 3. 18:41
 12/13 anonim ***** válasza:
Kérdező te lány vagy vagy fiú? Egyébként én nem tudom hogy hogy hány lány szereti én ilyen se nem sovány se nem kövér hanem ilyen "macis" vagy hogy mondják alkat vagyok még se tudok barátnőt kereseni az én ismerőseim körében a lányok vagy a kigyúrt kisportolt srácokra buknak vagy a vézna újgazdagokra. 21/f
2013. aug. 3. 19:36
 13/13 A kérdező kommentje:
Lány vagyok,17éves. A barátnőim többsége is a vékony srácokra bukik. Ezért is tartottam furának,hogy én nem:D mondjuk ismerek olyanokat is akik azt mondkák hogy nekik azért nem kell csupa izom pasi,mert rosszul mutatnának mellette...biztos találni fogsz valakit,pl egy hozzám hasonlót kicsit idősebbe.
2013. aug. 10. 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!