Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok a 8év különbség?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Tegnap voltam 1 cirkusz előadáson és megtetszett az egyik előadó!(Mivel az előadáson mondták a nevét megjegyeztem!)és amint hazaértem rákerestem a neten és kiderült h 8évvel idősebb!De nem merek kezdeményezni mivel ő nem is ismer max. csak látott!Most mit tegyek?(a koromról egyenlőre elég annyit tudni h még nagyon fiatal vagyok!)
2009. okt. 25. 11:18
 1/10 anonim ***** válasza:
ha nagyon fiatal vagy akkor sok!!!!!! pl ha te 13 vagy ő meg 21, akkor egy 21éves srác biztos nem kezdene egy hozzá képest csitrivel, másfelől még ha kezdene is akkor az büntetendő!!!!a másik meg a cirkuszosok élete abból áll hogy városról városra vándorolnak soha nem maradnak pár napnál tovább ugyanott, ezért is szoktak a cirkuszosok szintén ottani kapcsolatokat keresni!!!!!
2009. okt. 25. 11:21
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem sok, ha ettől függetlenül jól megértitek egymást. :) Ismerd meg, és kiderül!
2009. okt. 25. 11:25
 3/10 A kérdező kommentje:

Hát nem naon tud kapcsolatot alakítani ki a cirkuszon belül mivel h ez ilyen családi cirkusz féle!

De azért köszi mind a 2-nek!

2009. okt. 25. 11:53
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha mondjuk Te már elmúltál 16, akkor semmi gond, de ha még nem akkor igen.
2009. okt. 25. 12:35
 5/10 anonim ***** válasza:
Hát cinkes,lehet,hogy most tetszenek az idősebb pasik.De sztem tartsdd távol magad tőle,vagy legalábbis csak távolról csodáldd.Anyámék között is 7 év van,de már az is sok szerintem :S:D a Lényeg,h inkább csak távolról nézegesdd meg minden,inkáb a veled egykoráakkal,vagy max.4 évvel idősebb pasikkal foglalkozz ;):)
2009. okt. 29. 14:50
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem sok.
2009. nov. 21. 15:10
 7/10 anonim ***** válasza:
én 17 vagyok a barátom 24 és nekem igy pont jó
2009. nov. 21. 15:24
 8/10 anonim ***** válasza:
dehogy sok, sőt egyre inkább divatban van
2009. nov. 21. 16:28
 9/10 anonim válasza:
szerintem itt nem a korkülönbség a lényeg,hanem hogy ő cirkuszban dolgozik.a cirkuszosok köztudottan nem egy kis helyi faluban lépnek fel hetente 2szer,hanem járják a világot.kérdés,te mennél vele,vagy várnátok egymást hűségesen?szerintem ez nem lenne oké.
2009. nov. 21. 19:35
 10/10 anonim válasza:
Egyáltalán nem sok.De ne kezdj vele mert a táv kapscoltalok nem sülnek el általában jol.
2009. nov. 21. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!