Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most jutott a tudomásomra, hogy a volt barátom még mindig szeret, de önmagának képtelen beismerni. Miért most derült ez ki? Miért, amikor már más asszony vagyok?
Figyelt kérdés
Nagyon jól ismerem, amúgy.Amúgy nem zavar, csak nagyon furcsálom!2008. jún. 27. 20:42
1/3 anonim válasza:
de ha te szereted a párod, miért érdekel hogy az exed még szeret-e vagy sem? ha tudtad volna, akkor nem szakítottok? nem értem miért kerítesz olyna nagy feneket ennek
2/3 anonim válasza:
Szerintem sem kellene már ezzel foglakoznod. Szeret, és akkor mi van? Majd elfelejt. Ő már a múlt, és te már mással vagy.
3/3 anonim válasza:
Nekem is volt hasonló sztorim annak idején,mint neked.De engem akkor az már egyáltalán nem érdekelt,mert azt már lezártam.Szerintem ez már nem számít,hogy a volt barátod mit érez irántad.Inkább a jelenlegi kapcsolatod legyen a fontos.A múltat meg el kell felejteni.Majd ő is túl lesz rajta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!