Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 23 éves férfi vagyok és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

23 éves férfi vagyok és képtelen vagyok magamnak párt találni. Mi lehet a gond velem?

Figyelt kérdés
Természetesen voltak próbálkozásaim, de mindegyik kudarcba fulladt. Állitólag tipikus "jófiú" vagyok, érzékeny, mindenkivel kedves, türelmes, és bármi van lehet rám számítani, gyakran még akkor is ha nekem abból károm származik. A legutóbbi lány (aki a kollegám és szinte naponta látnom kell) azzal utasított vissza hogy bár még soha senkitől nem kapott annyi szeretetet és kedvességet mint tőlem, de ott van a 4 éve tartó kapcsolata, nem biztos benne hogy szereti még a fiút (aki elhanyagolta és nem foglalkozott vele), de megszokta és nem akarja otthagyni. Én hónapokat vártam rá, mindig mellette voltam és támogattam, biztosítottam arról hogy addig várok rá ameddig csak kell, és úgy nem érzi hogy képes lezárni a kapcsolatát. Időközben néha nagyon elkeseredttem és volt hogy nem viselkedttem vele túl "szépen", hozzá sem szóltam. Én is ember vagyok. Most szakítottak és valószinüleg össze fog jönni egy másik fiúval (aki állitólag már akkor tetszett neki amikor ott lettem volna neki én is). Hogy miért nem velem, azt ráfogta arra a rosszabb időszakomra. Mondtam neki hogy mennyire fáj ez nekem, de nem érdekelte. Pedig én nagyon szerettem, és nem véletlenül, mert egy különleges és nagyon szerény lány (én ilyennek ismertem meg). Ez csak egy példa volt, de minden ilyen balul sikerült próbálkozás után (márpedig eddigi életemben csak ilyenek voltak) úgy éreztem hogy meghal a lelkem egy kis darabja, képtelen leszek újra szeretni, és én már soha nem fogok teljes életet élni. Tudom hogy egy kicsit hosszúra sikerült, de hálás vagyok mindenkinek aki elolvassa és érdekli a problémám. Mi lehet a megoldás?
2008. jún. 27. 19:22
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
Édi vagy, elottem valaszolo! :) Ezek a valaszok biztos h segiteni fognak neki!
2008. jún. 29. 19:44
 32/37 anonim ***** válasza:

Kedves barátom!!

Egy cipőben járunk ,csak én még 21 vagyok. A különbség csak annyi, hogy nekem már volt pár komoly kapcsolatom, de most már 1 éve lassan semmi. Tudod, felnőttem ,megváltoztam, örömmel konstatálom, hogy megértem...stb.

Jajjm meg a tipikus, h barát vagy , meg már van barátom.......meg másba vok szerelmes........meg stb. Az összes normális csaj foglalt. A többi meg mind részeges, cigis, drogfüggő fa*zhuszár, már bocs. Mindig csak az van,h a nőket bántják, stb. És a normális pasikért ki áll ki? Minket mindenki mindig bánthat? Nekünk nincsenek is érzéseink,csak a nőknek? Hiába vagyunk férfiak, és én is erős vagyok fizikálisan, mert nem kis súlyokat emelgetek a konditeremben, de attól még a szívem olyan, mint a vaj. Könnyen ellágyul, és könnyen sérthető.

Ez csak jó tanács. A mérged, dühöd vezetsd le, mint pl én a kondin.

Ja, meg van az,h Te túl komoly vagy hozzám, meg stb......

Meg az,h olyan sármos vagy, meg jóképű, meg egyebek.

a frászt........nem használjuk ki őket , és már nem is kellünk nekik.

Meg nincs a BMW a fenekünk alatt.......

Se okos csajoknak, se a szépeknek....

na most ez olyan, mint egy megkomorodott ember véleménye, de különben csak mérges vagyok :O(

4 csaj kosarazott ki a héten !! 4 !! ez felhúzott

2008. jún. 29. 22:04
 33/37 anonim ***** válasza:

ja, meg az előttem szólók :

Hány csaj van úgy,h a kedvességével veszi le a barátja a lábáról?

És hány férfi kedves igazán?

Ja meg a határozott kemény jellem: Mégis hogyan, ha nem jön össze? Annyi minden érdekel? Mégsem tudok semmihez sem hozzászólni érdemlegesen......mert multikultúrális családban nőttem fel, és így is élek. Bár most elhúztam egy szakág felé, de a gépek nem érdeklik a lányokat. Meg persze a könyvek sem.....és ez a nagy baj

2008. jún. 29. 22:20
 34/37 anonim ***** válasza:

Most ez egy kicsit átment fórumba:-) de az igaz, hogy a lányok azt szeretik, ha egy pasi határozott és fel lehet rá nézni, de egy srácnak valamiért nem jönnek össze a nő ügyei, akkor mégis hogyan legyen határozott és kemény, amikor a csajaok elvetteék minden önbecsülését, önbizalmát? Egy csomó csaj sír, hogy a pasik egyre nyámnyilábbak, de ha egy olyan srác hívja őket randira, aki nekik nem tetszik, akkor úgy alázzák meg, ahogy nem szégyellik. Ők tesznek tönkre minket, utána meg sírnak....

Ha meg megtalálják az alompasit, aki jóképű, jómódú és határozott, az a faszi meg megcsalja őket, lekezeli őket, akkor meg az a baj...

Nekem is van olyan lány ismerősöm, aki bomba nő, és még soha nem volt pasija, illetve 1-2 igen, de csak pár hétig, mert egyik sem jó neki...

2008. jún. 30. 15:12
 35/37 anonim ***** válasza:

Szerintem nem kellene ennyire rágörcsölnöd. Ne az járjon a fejedben, hogy miért nincs csajod, mikor lesz már, meg ilyenek. Lazulj egy kicsit. Csinálj olyan dolgogat, amiket élvezel, menj el haverjaiddal valahova. Flesselj! Én 23 éves lány vagyok, és majd belehaltam egy éve, hogy még nem volt pasim... (lehetett volna egy pár, de paráim voltak, mindegy) Aztán rájöttem, hogy mit sorvadozok itt, ahelyett, hogy élnék. Megpróbáltam magam jól érezni úgy ahogy voltam... stb. Úgy gondoltam, hogy nem érdekel a téma. persze nem úgy hogy kerültem a pasikat, csak simán úgy hogy bulikon nem a pasik után sóvárogtam, hanem barátaimmal élveztem a helyzeteket, zenét, magamat...:) és tök jó volt... aztán 2 hónap múlva hirtelen összejöttem egy sráccal. Egy buliban ismerkedtünk meg, fél évig jártunk... most nincs senkim, de most is jól érzem magam, mert más dolgok foglalnak le. Kb az, hogy kezdjek valami értelmeset az életemmel... vannak céljaim stb. Eljárok bulizni, ismerkedni, de csak azért nem fogok járni senkivel, hogy legyen valakim. Független szeretnék lenni, aki megáll a saját lábán. És a srácoknak is ilyennek kéne lenniük. Pedig nem vagyok egy komoly, racionális ember... szeretek szerelmes lenni. Szóval nem vagyok egy hideg, érzéketlen izé, sőt.

Namindegy... érezd jól magad!

2008. jún. 30. 15:17
 36/37 anonim ***** válasza:

Megint én vagyok, az előző. Még azt akartam mondani, hogy egy csomó ember azért mert eddig szerencsétlenül járt, nagyon frusztrált lett, (ez a válaszokból is kiderül), szóval ilyen megkeseredett emberek lettek, akik elintézik annyival a csajozós problémáikat, hogy manapság minden csaj hülye picsa, akikért nem érdemes semmit sem tenni. Remélem te nem leszel ilyen, aki a saját bajait kifelé hárítja, és már mindenki hibás, ő meg a szerencsétlen áldozat. Szinte minden esetben igaz, hogy ha valami nem jól működik, akkor a hiba az emberben van. Hozzáállásával, vagy bármivel. Persze lehetnek hülye csajok, csak azokért úgysem éri meg ennyire frusztrálni magad, ahogyan itt teszi egy-két srác. Meg ne törd magad, ha nem jön össze valami, vagy valaki nemet mondd. ha nem hát nem. Majd jön sokkal jobb. Nekem azért nem volt 22 éves koromig barátom, mert féltem belemenni bármibe is.

Na jó, ennyit akartam asszem... és ne bonyolítsd túl a dolgokat, és a legfontosabb, hogy ne szenvedj. Hanem élj!

Köszi

2008. jún. 30. 16:24
 37/37 anonim ***** válasza:

Az igaz, hogy néha magadban kell keresni a problémát, mint fiú. De abban hol a probléma, ha egy normális srác vagy?? Mert sok csaj meg ettől utasít el, vagy emiatt nem marad meg melletted, mert Te már felnőttél, már dolgozol...komoly állásod van, nem lehetsz részegedős cigis alamuszi alak. Ők meg csak a szexre a vadságra és a szószerint eszméletlen bulikra vágynak. Én 21 vagyok de ezt nem fogom megadni egyetlen lánynak sem. Vidámságot, viszonylagos jólétet igen, de azt h mellettem igyon, pasizzon!! qrassa magát stb. És nem vagyok sem megkeseredett, sem mogorva. Aki ismer, mindenki vidám alaknak tart, aki a társaság központjában van, és vidámságot áraszt, csupán az a gondja, hogy nem leli az igazit, vagy ha megtalálja, nem biztos hogy az igazi. Illetve megszívatják. És ha szívatnak, akkor az nem kellemes zsinórban. Lányok: Nektek udvarolnak, mi meg szívunk? Ez nem fair !!

D

2008. jún. 30. 23:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!