Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavaró lehet a nőknek a tetoválás?
Én egyenesen félnék tőled. Nyáron hogy jelensz meg egy hivatalban? Rövid ujjú ing nagy tetkókkal. Cikinek érezném veled járni.
Nem akartalak megsérteni, csak őszinte voltam.
Az ingeket, és minden gombos öltözéket utálok...:)
Szerintem nem velem van a baj, azaz nem csak velem... A tetoválások szerelmese vagyok, büszkén hordom magamon. Akiknek varrok, azoknak is csak ezt tudom tanácsolni. A baj inkább a társadalommal van, hisz ha ránézünk valakire, aki feltünő helyen visel tetoválást, az már csak egy beteg állat lehet. Abba senki nem gondol bele, hogy lehet, hogy a külső mögött egy érző, intelligens lény lakozik. Miért vannak az emberek ekkora előítéletekkel a tetovált embereket illetően?
Fogalmam sincs, miért ilyen előítéletesek az emberek. Nekem max. azzal lenne bajom, ha igénytelenek a tetkóid. (De gyanítom nem azok.)Az tény, hogy a társadalom nehezen emészti meg az ilyen embereket, mert hmm...ez is olyan sztereotípia....tetkó->deviancia->drogok...
Amúgy én is szeretnék tetoválást, csak félek tőle, hha olyan helyre kerül, ami általában kivillan, akkor már lenéznének...pedig jó lenne.
19/L
Természetesen egyedieket, és sablonosakat is... Az ár függ a tetoválás helyétől, illetve attól, hogy a remekmű színes, vagy csak fekete... Általában színeseket 4000 Ft-tól varrok, a feketék pedig 2500 Ft-tól mennek. Győr-Moson-Sopron megyében vagyok amúgy...:)
De ha küldesz képet, hogy mit szeretnél, és hogy hová, szívesen adok ártájékoztatót, hogy mégis mennyivel számolj...:)
Osztom, én sem értem az emberekt. :/ Én is ilyesmi vagyok, igaz csak 16éves és piercingmániás.
Szerintem csak meg kell találnod az olyan társaságot ahol úgy ismerkedhetsz, hogy nem ítélnek el, nem néznek rád furcsán... :/
Remélem idővel változnifog az emberek hozzáállása... -.-'
16/L
Nekem kifejezetten bejön,bár attól függ milyen minta. Sőt nekem is van:D A barátomnak meg nincs,mégis imádja rajtam. Embere válogatja.
Keress olyat aki elfogad így ahogy vagy. Sablonszöveg,de igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!