Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavaró lehet a nőknek a tetoválás?

Figyelt kérdés
Sok csajjal ismerkedem, szimpi is vagyok nekik, nem is nézek ki rosszul, mégis úgy érzem, mintha tartanának tőlem... A tetoválások a ludasok? A jobb alkarom, és kézfejem non-figurativ tetkó, a bal kézfejemen úgyszintén non-figuratív, a nyakam jobb oldalán egy darázs (szép nagy színes), a bal oldalán egy madárpók (szintén szép nagy színes).
2009. okt. 24. 23:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Én egyenesen félnék tőled. Nyáron hogy jelensz meg egy hivatalban? Rövid ujjú ing nagy tetkókkal. Cikinek érezném veled járni.

Nem akartalak megsérteni, csak őszinte voltam.

2009. okt. 25. 00:25
 2/11 A kérdező kommentje:
Nem sértődtem meg, de nem is szándékozom hiavatalokban megjelenni, főleg nem ingben...:D
2009. okt. 25. 02:22
 3/11 A kérdező kommentje:

Az ingeket, és minden gombos öltözéket utálok...:)

Szerintem nem velem van a baj, azaz nem csak velem... A tetoválások szerelmese vagyok, büszkén hordom magamon. Akiknek varrok, azoknak is csak ezt tudom tanácsolni. A baj inkább a társadalommal van, hisz ha ránézünk valakire, aki feltünő helyen visel tetoválást, az már csak egy beteg állat lehet. Abba senki nem gondol bele, hogy lehet, hogy a külső mögött egy érző, intelligens lény lakozik. Miért vannak az emberek ekkora előítéletekkel a tetovált embereket illetően?

2009. okt. 25. 02:29
 4/11 anonim ***** válasza:

Fogalmam sincs, miért ilyen előítéletesek az emberek. Nekem max. azzal lenne bajom, ha igénytelenek a tetkóid. (De gyanítom nem azok.)Az tény, hogy a társadalom nehezen emészti meg az ilyen embereket, mert hmm...ez is olyan sztereotípia....tetkó->deviancia->drogok...

Amúgy én is szeretnék tetoválást, csak félek tőle, hha olyan helyre kerül, ami általában kivillan, akkor már lenéznének...pedig jó lenne.

19/L

2009. okt. 25. 02:12
 5/11 anonim ***** válasza:
Amúgy hol és mennyiért varrsz? És bocsánat ha megsértelek, de te egyedi darabokat készítesz vagy sablon mintákat? Vagy mindkettőt vagy hogy van ez?:D
2009. okt. 25. 02:15
 6/11 A kérdező kommentje:

Természetesen egyedieket, és sablonosakat is... Az ár függ a tetoválás helyétől, illetve attól, hogy a remekmű színes, vagy csak fekete... Általában színeseket 4000 Ft-tól varrok, a feketék pedig 2500 Ft-tól mennek. Győr-Moson-Sopron megyében vagyok amúgy...:)

De ha küldesz képet, hogy mit szeretnél, és hogy hová, szívesen adok ártájékoztatót, hogy mégis mennyivel számolj...:)

2009. okt. 25. 03:23
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Ezt én is megfigyeltem,hogy vmiért mindenki "fél" a tetováltaktól.Nekem tetszenek :) Én is szeretnék,persze nem sokat,mert egy nőn szerintem taszító a sok tetoválás,a férfin pedig nem az(legalábbis szerintem)
2009. okt. 25. 05:54
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
én imádom a tetkós pasikat, de csak módjával. az agyon tetkózottak már nemjönnek be. és persze a minták is fontosak.
2009. okt. 25. 11:49
 9/11 anonim ***** válasza:

Osztom, én sem értem az emberekt. :/ Én is ilyesmi vagyok, igaz csak 16éves és piercingmániás.

Szerintem csak meg kell találnod az olyan társaságot ahol úgy ismerkedhetsz, hogy nem ítélnek el, nem néznek rád furcsán... :/

Remélem idővel változnifog az emberek hozzáállása... -.-'

16/L

2009. okt. 25. 14:38
 10/11 anonim ***** válasza:

Nekem kifejezetten bejön,bár attól függ milyen minta. Sőt nekem is van:D A barátomnak meg nincs,mégis imádja rajtam. Embere válogatja.

Keress olyat aki elfogad így ahogy vagy. Sablonszöveg,de igaz.

2009. okt. 25. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!