Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket is bántott 17 éves korotokban, h már mindenkinek
van/volt barátja, de nektek még mindig nem?
én is így voltam ezzel de hidd el nem maradsz le semmiről.
A nagy szerelem a legváratlanabb pillanatban toppan be az ember életébe és hidd el megéri azt kivárni.
Nem kell az első utatba eső sráccal összejönni csak azért h legyen valakid.
Kívánom, hogy mielőbb megtaláld a párod!!
2009. okt. 24. 20:37
Nyugi, rád fog találni az igazi szerelem, csak nem kell erőltetni. És pont akkor fog rádtalálni, amikor nem is hinnéd.
Egyébként szívesen megismernélek... ;) Aranyos csaj lehetsz!
2009. okt. 24. 20:46
Nekem ilyen idős koromban volt fiúm, de ne izgulj nem késtél le semmiről! Jönni fog, ha jönnie kell ;)
2009. okt. 24. 20:49
Hogyne bántott volna. És amikor jönnek a vigasztalós dumákkal hogy nem kell búsulni majd lesz. Hát persze úgymegyaz hogy az ölünkbe pottyan. Hát nem. Aki olyan hogy kell a nőknek az már egész fiatal korától aki meg nem az már nem is nagyon reménykedhet. Mint például énse ringatom magam semmilyen álomba.
2009. okt. 24. 20:52
Igen velem is ugyanez volt. Annyira nagy volt rajtam a nyomás, cikiztek érte, hogy sajnos beleugrottam egy nagyon rossz kapcsolatba, a srác 9 évvel idősebb volt nálam. Én mai napig letagadom, hogy ismerem. Állandóan hazudott, csalt, pénzét elverte, engem bántott, szüleit hülyének nézte, utólag kiderült pedofil volt. Ezt mindenki tudta róla csak én nem.
Ne siess el semmit inkább ne legyen senkid, mint egy ilyen ember, úgy is jön majd valaki aki rendes lesz és megbecsül.
2009. okt. 24. 20:52
2009. okt. 24. 20:53
Ugyanígy éreztem én is magam 17 évesen. 18 és fél évesen jött az első srác, aki leszólított, és érdeklődést mutatott irántam. Vele történt meg az első csókom is. Aztán hamar vége lett, de jött a mostani barátom napra pontosan rá egy évre, és most már boldog párkapcsolatban éltem. Én is hallottam rengeteg vigasztaló szöveget, és mindig elengedtem a fülem mellett, hogy csak azért mondják, hogy jobban érezzem magam. Én nem egyszer bőgtem is emiatt itthon is. A szüleim rengetegszer vigasztaltak, de nem éreztem magam jobban tőle. Rettegtem, hogy egyedül fogok megöregedni. Erre tessék. Itt vagyok, és mosolygok a régi énemen, mint a tejbetök. Szóval tényleg nyugalom! Tudom, hogy nehéz elhinni, hogy megtalál a szerelem, de megfog. És nagyon nem vagy elkésve semmivel. Kapásból különösebb gondolkodás nélkül tudok 4 olyan barátnőmről, akiknek 20 évesen sem volt még soha barátjuk, de nem adják fel. Keresik az igazit. Futni tényleg nem kell a fiúk után, lesz olyan, aki fut utánad. Persze azért nem kell otthon ülni és ölbetett kézzel várni a lovagot, rám sem a szobámban talált rám. Fel a fejjel!
2009. okt. 24. 20:59
8/11 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!
Próbálok nem gondolni rá, de én sem ringatom álmokba magam. Annyira srác bejött már, és volt olyan , akinek én jöttem be. De elrontottam..
Na mindegy...
Amúgy Kanizsán lakom
engem speciel nem bántott. most sem bánt.
de jól mondja mindenki, nem maradtál le semmiről és fel a fejjel!
19/L
2009. okt. 24. 23:49
Engem néha kissé bánt, bár már volt néhány barátom és nem azért kellene most se, mert jajj esetleg szűz lennék, hanem mert néha hiányzik valaki. Az összes barátnőmnek komoly kapcsolataik vannak: 10 hónap, másfél év, 2 és fél év...stb., és ez eléggé bánt néha, hogy én senkivel nem jutottam el idáig. De majd csak jön az igazi, nem késtünk le semmiről, addig is bulizok, ismerkedek, mert csak úgy lehetséges találkozni vele. :)
2009. okt. 25. 17:12
Kapcsolódó kérdések: