Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lesznek ennyire szerelmi bánatosak a lányok, amikor az a pasi szakít velük, akivel először lefeküdtek?
Figyelt kérdés
Nem értem meg, hogy mi okozza ezt a többségnél. Azért van, mert ők nagy jelentőséget tulajdonítanak a szüzesség elvesztéséhez? Megjegyzem, én is lány vagyok. A volt barátommal 2-3 hónap járás után feküdtem le. Másfél hónap múlva szakított velem. Csak a szakítás fájt, de azt is 1-2 napig gyászoltam, pár nappal utána meg összejöttem mással. Akivel kb 3 hónapja vagyok együtt. És sosem esett rosszul, hogy dobott az, aki elvette a szüzességem. Miért olyan "fájdalmas" dolog ez?2013. aug. 1. 01:04
11/16 anonim válasza:
ha valóban úgy éreztél volna ahogy állítod akkor nem léptél volna rajta pikk-pakk.,
12/16 A kérdező kommentje:
Pedig nem vagyok érzelemmentes. Persze, ha a barátom szakítana valam, akivel most együtt vagyok azt nagyon nem dolgoznám fel, de ő a volt barátom ellentéte. Erős személyiség, érzelemmentesnek tűnik, nem is nagyon mutatja ki az érzelmeit, pont ezért imádom, amikor nekem kimutatja. Ja meg a szex is ezerszer jobb vele, annyi gondunk van, hogy nem vagyok képes az orgazmusra, de szerintem ez őt jobban zavarja, mint engem. Én élvezem orgazmus nélkül is. Az is elég nekem, ha valamit csak ő élvez, például anál. Mondjuk ha az előző barátomat t6ényleg nem szerethettem akkor meg örülök, hogy olyannal vesztettem, el, akit nem szerettem. Legalább nem sír a szüzességemért a szám. Voltak vele lelki gondjaim.
2013. aug. 1. 01:22
13/16 kacsacsoruemlos válasza:
jobban kötődnek ahhoz akivel elvesztették.
14/16 anonim válasza:
A hatos válaszod még szép is lenne, ha nem ilyen baromi rövid időt fedne le. Szó se lehet ilyen hamar igazi érzelmekről, ne is áltasd magad. Nem mondom, hogy te magad általában véve felszínes vagy, de ezek az érzelmek biztosan azok voltak, és a szerelemhez k*rv*ra nem volt közük.
Amúgy azért olyan fájdalmas dolog, mert sok lány még mindig valóban a nagybetűs igazival akarja elveszíteni, akivel gyakran már közös családot is elképzelnek. Na, emiatt baromi fájdalmas a szakítás. Én is ahhoz készülök hozzámenni, aki elvette a szüzességem, és bár nem emiatt szeretem, azért nagyon sokat jelent mindkettőnknek.
15/16 A kérdező kommentje:
Na mindegy, örülök neki, hogy nem tartottam ilyen fontosnak ezt a szüzesség dolgot. Mondjuk én undorodtam tőle.
2013. aug. 1. 09:41
16/16 anonim válasza:
Ha az a pasi velük maradna,akkor meg a jányka 5év mulva bolondulna meg,mert kiváncsi lenne milyen egy másik gyökér. Ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!