Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolat szerelem nélkül?
Figyelt kérdés
Együtt lennél valakivel, úgy, hogy nem vagy szerelmes?
Mindent megkapsz a kapcsolatban, mind anyagi, mind érzelmi téren, csak szerelem nincs.
Van így értelme?
2013. júl. 31. 22:24
1/10 anonim válasza:
Nem, nem lennék. Számomra így nincs értelme.
2/10 Akszidentális Errőr válasza:
Nem. Nekem kell a szerelem, de ettől még működhet. Szerintem személyfüggő.
4/10 anonim válasza:
Boldogtalan lennék.. én a páromban a lelki-társat is keresem.. És ha összeházasodtok?: mi értelme lenne egy olyan embernek adni a életedet a fiatalságodat aki "megvett" téged és a pénzen kívül semmi mást nem adott..
5/10 anonim válasza:
Voltam már így együtt valakivel sőt talán többel is, de én sem tudtam akkoriban, hogy nem szeretem igazán. Annyira akartam, hogy legyen mellettem valaki, hogy boldognak éreztem tőle magam bár igazából nem voltam az. Nem bírtam egyedül, ha vége lett max 1 hónapig voltam szingli. Szóval kapcsolatfüggő voltam, de azt hiszem már meglennék egyedül is. Most viszont tényleg szerelmes vagyok :)
6/10 anonim válasza:
Azzal ügye itt mindenki tisztában van , hogy a szerelem nem tart örökké? Tehát, ha 5 éve vagytok házasok 2 kisgyerekkel akkor fogjátok magatokat és kiléptek, mert már: nem szeretem a férjemet. Ezt képzelitek? Megy pár évente párcsere amíg még forró a kazán? Ebből van a sok válás!
7/10 anonim válasza:
Hogy mennyi idő, amíg elmúlik a szerelem, ha egyáltalán tényleg úgy igazán elmúlik, azt nem tudom. Biztos, hogy nem végig ugyanúgy fog égni az a láng, de öt éve vagyunk egymásba szerelmesek a párommal és úgy gondolom, ez mindenképpen kell. Hogy akivel leélem az életem, átéljem vele a szerelmet. Vannak olyanok, akik jól elvannak és boldogok olyan kapcsolatban, amiben soha nem volt szerelem, de nekem ez nem hiszem, hogy menne. Enélkül nem lenne teljes a kapcsolatunk.
8/10 anonim válasza:
Ez attól még működhet , mivel a tisztelet megvan ugyanúgy.
9/10 perfectdream válasza:
szerintem nincs értelme szerelem nélkül egy kapcsolatnak, elvégre azért van együtt a két személy mert szeretik egymást
10/10 anonim válasza:
Nincs értelme. Előbb utóbb az ember besavanyodna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!