Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondanátok nekem jó ötleteket, hogy eltereljem a barátom figyelmét a TV-ről?
Röviden annyi, hogy sokszor csinálja, hogy kártyázunk vagy társasozunk(Ő hozza oda ezeket, hogy játszunk!), és közbe bekapcsolja a Tv-t. Játszunk, játszunk, és sokszor nézi közbe a Tv-t, és nem figyel. A kártyajátékban számít a gyorsaság, és többször volt, hogy nem raktam lapot, mert megvártam, míg végre figyel. Ha én csinálom ugyanezt, fütyül, vagy szól. Mondtam már neki, hogy oké játszunk, de ne nézze a Tv-t, mondta, hogy oké..Játék közben beszélek hozzá, és sokszor nem figyel, és mindig visszakérdez, hogy bocsi, nem figyeltem, mit mondtál? Én meg volt, hogy szomorú lettem és nem beszéltem csak ültem szomorúan, és játszottam, és ha megkérdezte, hogy mit mondtam nem figyelt, annyit mondtam, hogy semmit, és erre dühös lesz, hogy nem mondom el neki.
Kivagyok borulva már, azt tanácsolták, hogy menjek ki a szobából és hagyjam ott...de ez nem túl drasztikus módszer?
Dobjátok ki a tévét. Jobb lesz mindkettőtöknek. H néha filmet akartok nézni, menjetek moziba vagy nézzétek a számítógépen.
Ha ez túl drasztikus, akkor csak az előfizetést mondjátok le. Akkor a készülék megmarad, lehet még pár dologra használni (monitornak, DVD lejátszóhoz stb.).
És ez ugye nem fog hisztinek minősülni a részemről? :)
Mert a sok hisztim miatt volt egypár gond.
Ha nem számít annak lehet ezt fogom csinálni, már kész haditerveket gyártok..
2. válaszoló, köszönöm!
Sajnos egyik sem megvalósítható, mert nem egy házban élünk.
Ő 17 éves, én 18, így még kicsit messze van az összeköltözés. És így még nehezebb. Ha együtt élnénk oké, de így...ha nem vagyok mindig vele, nem értem, miért cisnálja ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!