Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is kihasznal anyagilag?
Figyelt kérdés
A parommal kulfoldon elunk egyutt 10 honapja. Mikor osszekoltoztunk, kulon kasszan voltunk ugy-ahogy. En sporolos vagyok, o koltekezik. Folyton azt vettem eszre, hogy en fizetek a boltban, mert o elfelejtett levenni penzt a kartyajarol vagy csak epp nem vette elo a penztarcajat a kasszanal. En egy darabig keszpenzben kaptam a fizetesem, ezert nalam volt penz, szoval akkor azert fizettem. O sok - szamomra - felesleges dologra kolt, allandoan az ebayrol vasarol es nem gondol a rosszabb idokre. En ki voltam borulva, hogy minek vagyunki itt, ha nincs felretett penzunk, mert o elveri, ezert egy darabig ugy csinaltuk, hogy o levette a fizetese nagy reszet, en meg kulon boritekokba pakoltam (lakas, kaja, tartalek stb.) Akkor ismerosoknek azt adta elo, hogy neki semmit sem lehet, nala csak ennyi meg annyi penz van, o nem vehet semmit. Ez szerinte poen volt csak, szerintem nem vicces, mert iszonyu osszegeket koltottunk kajara, ami neki kellett(kb. 40 ezer forintnak megfelelo osszeg hetente). Egy-ket honapig csak alkalmi munkaim voltak, igy nagyreszt o tartott el. Harom hete megint rendes munkam van, szoval en fizetek megint mindent. Megbeszeltuk, hogy a kozos dolgainkra beadunk x osszeget (lakas, kaja, haztartasi dolgok), csak o "elfelejtette" odaadni a penzt, tehat en fizettem a lakast teljes egeszeben, ami annyi, mint a beleadott penzunk osszesen. Mivel hetvegen van szabadnapunk, egyutt mentunk vasarolni, ahol szinten mindent en fizettem, ket kolan kivul. O laptopokat es telefonokat vesz a fizetesebol. Nagyon keves dolgot eszek meg, de o megeszi es nem vesz helyette. Ejjel erek haza, akkor mar nem tudok hova menni vasarolni, de nem baj, lefekszek ehesen. Amugy semmit sem potol, se mosopor, se wc papir. Penteken kapunk fizetest, tegnap dolgoztam, mikor felhivott telefonon, hogy fizessem mar be a tv-t, mert neki mar nincs penze. Vannak egyeb konfliktusaink a takaritas tema korul is, mivel egy darabig foztem, eletettem a kajat es meg a tanyert sem rakta el maga utan, csak leult a gep ele. A ruhak kimosodnak maguktol, a lakas pedig tiszta lesz. Aztan besokalltam, most valtozott a helyzet. Ugyanis nem fozok, es mindenki maganak vasarol, es az o dolga a mosogatas es hogy kivigye a szemetet. Nem tudom, mit tegyek. Mindig azt hangoztatta, hogy az en penzem a te penzed, de ugy erzem, hogy az en penzem az o penze es az o penze is az o penze. En felre akarok rakni, nem akarok itt lenni evekig, haza akarok menni a csaladomhoz. Kaptam egy nagyobb osszeget az adovisszateritesre, mondtam, hogy semmikepp sem akarok hozzanyulni. Megis muszaj volt, mert o nem fizet semmit. Gondolkodom, hogy elkoltozok, de meg felrerakni sem tudok ebben a helyzetben ra. Nem tudom eldonteni, tudatosan huz-e le, vagy nem, allitasa szerint szeret es velem akarja leelni az eletet. De en megorulok az anyagi dolgaitol. A vicc, hogy a duplajat keresi az en beremnek, megsincs soha penze. Szerintetek kihasznal anyagilag es csak erre tart? Mert en mar nem tudom, mit gondoljak.2013. júl. 31. 08:38
11/11 A kérdező kommentje:
Igen, ez igy is volt eddig, ezert javasoltam ezt a megoldast. Ehhez kepest mar szerdan semmi penz nem volt a kartyajan, igy, hogy en fizettem a lakast es a kajat. Az ebayes csomagok meg naponta jonnek. Tehat gyakorlatilag 100 ezer forintot elkoltott a heten a sajat szorakozasara
2013. aug. 2. 09:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!