Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy deríthetném ki hogy milyen pasinak tartanak?
Sok éves kapcsolatból jöttem ki, ö volt az elsö barátnöm, 8 évig tartott, össze is házasodtunk. Közben nem néztem "úgy" a lányokat. Most itt vagyok egyedül és nem tudom mit gondolhatnak rólam. Beszèlgetni bárkivel könnyen tudok ezért az nem mérvadó.
Segítsetek valahogy légyszi. Már arra is gondoltam hogy random nöket megkérdezek a facebookon de az olyan perverz és furcsa. Én meg nem vagyok ilyen
Nem küldenék képet vadidegeneknek inkább. Még kiderül hogy ismerjük egymást ...
Más megoldás érdekelne. Valami jelek, stb.
De most így hogyan mondjuk meg?:-D
Azt sem írtad le, hogy hogy nézel ki :D
Az az igazság hogy nem vagyok valami izmos, nem járok gyúrni csak futni meg teniszezni.
Az a baj még, hogy a szüleim nem magyarok, anyukám indiai, apukám török. Nagyon sokszor mondják rám, hogy m*csk*s c*g*ny, takarodj haza, stb. Pedig világosan látszik rajtam hogy nem az vagyok. Talán ezért sem közelednek felém nyiltan a nők
Figyi már... 17 vagyok, valszeg nem ér fel a véleményem egy olyanéval aki veled egykorú. Lehet, de!
Én nekem sosem kellett az, hogy egy pasi járjon gyúrni, sőt én mindig jobban szerettem a vékonyabbakat. A kövérek abszolút nem jönnek be. Két barátom volt eddig. Az elsővel 1 évig voltam együtt, a mostanival pedig 8 hónapja vagyok. Mind a kettő vékony volt és magas.
Amúgy, szerintem teljesen jól nézel ki, semmi baj nincs veled. Nekem különösen tetszik a szakáll meg a sötét haj és szem.
És igen, azt is megértem, hogy most miért vagy elkeseredve. 8 év után keresel egy kis támaszt, ami megnyugtat. Nyugi, minden zsák megtalálja a foltját előbb utóbb. :)
Nagyon jó nézel ki. Tetszik a gödröcske az arcodon :)
Személy szerint én sem aszerint választom a páromat, hogy gyúr-e vagy sem. Az előző hozzászólóval értek egyet. Magas vékony, de ne kövér. Te tökéletes vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!