Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Heti hány órát kell rászánni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Heti hány órát kell rászánni minimum egy átlag lányra, hogy fenn tudjam tartani, mint barátnőt?

Figyelt kérdés
Egy olyan egyedre vonatkoztatva, aki a megértőbb fajtából való. Mik a tapasztalataitok?
2013. júl. 30. 00:33
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
na nekem is ez volt a gyanúm. gondolom kapcsolati teljesítmény függvénye inkább. csak kár hogy az nem mérhető így soha az életben nem tudok majd semmit az egészről.
2013. júl. 30. 00:44
 12/19 anonim ***** válasza:
Engem nem fenntartani kell. Nem örülnék, ha a pasim csak azért tartana, hogy legyen egy csaja...
2013. júl. 30. 00:46
 13/19 anonim ***** válasza:
95%

#7: Na ezen behaltam... xDDDD

Kedves kérdező!

Véleményem szerint napi 2-3 óra elegendő ahhoz, hogy barátnőddel foglalkozz.

Többet semmikép sem, mivel elbízza magát. :D

2013. júl. 30. 00:46
 14/19 anonim ***** válasza:
Basszus, ez a 2014-es kombinált matematika-biológia-filozófia emelt szintű érettségi egyik feladata! Honnan szerezted meg? Le tudnád írni a többit is?
2013. júl. 30. 00:48
 15/19 A kérdező kommentje:
persze, amúgy is én állítom ezeket össze :D
2013. júl. 30. 00:51
 16/19 anonim ***** válasza:
Tartsál tamagotchit, annál előre tervezhető a dolog!
2013. júl. 30. 01:01
 17/19 Balanus_concavus ***** válasza:
Változó, nőtől függ. Igazából én két típussal találkoztam: az egyik aki mindennap igényli a kontaktust, a másik pedig aki nem, viszont az utóbbival sok esetben még így is lehet többet kell lenni. A távkapcsolat is megoldás lehetne, részben ebben is volt részem, viszont itt az a rossz, ha a lány folyamatosan bombáz telefonokkal, sms-ekkel, ill. elvárja, hogy állandóan skype-on legyél. Szerintem az a legoptimálisabb ha heti 4-5 napot taliztok, s ebből néha csak pár órát töltesz vele, néha pedig rászánsz egy egész napot, de azt éreztetni kell vele, hogy fontos, szóval jól kell keverni a kártyákat. Konkrét óraszámot nehéz mondani, de szerintem egy minimum 30 óra kell, bár emberfüggő.
2013. júl. 30. 01:33
 18/19 anonim ***** válasza:
Az együttlét MINŐSÉGE a lényeg, nem a mennyisége..
2013. júl. 30. 06:24
 19/19 anonim ***** válasza:

mi volt olyan barátom, hogy minden nap láttuk egymást, felkisért sulihoz, ki a vonathoz, heti 2x átmentünk egymáshoz. aztán ez úgy lecsökkent heti 1x átmegyek, és kikisér a vonathoz, majd az is elmaradt. csak heti 1x találkoztunk. nekem ez az első pár hónap után rettentő kevés volt, és amikor szóvá tettem, akkor sem lett semmi. szóval szerintem a heti 1 rettentően kevés, a heti 5-6 picit soknak hangzik, de én élveztem, bár szerintem az aranyközépút 3-4-5 találkozó közé is eshet. nemtudom, és szeretem ha többet foglalkoznak velem. de szerintem kérdezd meg a lányt, hogy ő mennyit szeretne, vagy próbálgass ki ilyeneket, hogy egyik héten 2x másikon 4, és majd meglátjátok úgyis. :D

L

2013. júl. 30. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!