Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
24 vagyok és egyáltalán nem vágyok barátnőre. Ez normális?
Belegondolok, hogy milyen lenne egy kapcsolatban lenni és teljesen rossz érzés fog el. Egyáltalán nem hiányzik nekem a stressz, a veszekedések, a megfelelés, a beszámolás, a felborított életrend, stb...
Csak teher lenne egy nő. Én nem értem, más miért kapar olyan görcsösen a nők után, amikor full értelmetlen dolog.
A férfiaknál két tipus van:-későn érő
-korán érő MAjd benő a fejed lágya:D 23/L
nem mondanám hogy feltétlen normális,,,
de m különböző filozofálgatás nélkül te így nőttél fel, akármiért is, azt ennyi. Nem vagy hozzászokva, idegen neked a dolog, lévén pl ahogy írtad is nincs barátnőd.
De azért csak tudod te hogy téged zavar vagy sem. Ne azt nézd hogy ki szerint normális, főleg 24 évesen ne. Most itt elmagyarázod de ennyi, ha valami mond valamit megváltozol?,, nem hinném. Na.
^^Ez különben is pózerkodás, mint amikor valaki állítja magáról hogy ő ez meg ez, pedig ha tényleg az vagy nem érzed szükségességét hogy ezt kihangsúlyozd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!