Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van az életedben "mi lett volna, ha. " személy?
Ilyen mindenki életében legalább egyszer előfordul.
Egyszer össze haverkodtunk este a korzón pár lányal és egyikkel kicsit jobban össze melegedtem, de aztan nem volt semmi. Eltünt. Nem volt a legszebb, de a szemeivel mintha a lelkembe látott volna és nagyon rendes kis csaj volt. Néha most is eszembe jut. :-/
Magyarra lefordítva mit is jelent ez?
Azt, hogy megbántad hogy nem jöttél össze valakivel?
Van, de mivel kiderült, hogy egy segg.fej, így már tudom is, hogy mi lett volna ha annak idején nem utasít vissza...
22/L
Nem tudom értelmezni a kérdést. Az, hogy "valami miatt" nem lett belőle semmi, eléggé tág meghatározás, hiszen az összes nem realizálódott kapcsolat mögött van valamilyen ok. Csak egy példa: a szomszéd nénivel azért nem jöttem össze, mert férje van.
Ha arra vagy kíváncsi, hogy utasítottam-e vissza valakit, amit később megbántam, akkor a válaszom nem.
Arra vagyok kíváncsi, hogy megbántad, hogy akármi miatt nem jött VELE össze.
Nem hiszem, hogy a szomszéd néni olyan nagy sebet hagyott benned.
hát akkor ez kicsit olyan válasz lesz, hogy "Mi lett volna, ha folytatódik, alakul tovább?" , remélem nem baj :D
szóval eddig 3 volt... az első ilyen lány - belé voltam eddig valaha a legszerelmesebb, és azt az érzést sosem felejtem el - hosszas fűzés után lepattintott...hát tönkre tett, jó hosszú időre :D
így 10 évvel később nem bánom, mert már nem is olyan szép, mint amilyennek akkor láttam és szerintem semmiben sem illene hozzám :D...
a másodikkal 2-3 hónapot jártam, belé is fülig szerelmes voltam, ő nagyon hülyére vett, aztán dobott, azóta eltellt asszem 6 év, sajnos ő is elveszítette a báját, bár szerintem megváltozott, jó irányba, és most egy nem túl helyes pasival jár, aki biztos kedves :)...
a harmadik exemmel 7 évig voltunk együtt, nem indult lángoló szerelemnek, ám lassan belészerettem és őt igazán, nagyon mélyen, tartósan megszerettem...7 év után megegyeztünk, hogy abbahagyjuk, mert már nem működött úgy, hogy mindkettőnknek jó legyen...
tlkp. egyiket sem bánom, hogy véget ért, mindegyikből rengeteget tanultam és sajnos sokat is sérültem,
ezekkel a sebekkel és tapasztalatokkal kíváncsian várom a következő kapcsolatomat/kapcsolataimat :)
Igen van egy ilyen srác. Nagyon nagyon jóban voltunk és nagyon sok minent elmondtunk egymásnak amit senki másnak és megértettük egymást. Sosem jöttünk össze, mert amikor megismerkedtünk mindkettőnknek volt valakije már régóta, és azután is mindig úgy alakult, hogy sosem voltunk egyszerre facérak. Sosem volt köztünk semmi testiség mert egyikünk sem olyan, hogy megcsalná a párját. De szerintem elég jó párost alkothattunk volna sajnos (vagy nem sajnos?) nem így alakult, és valószínűleg nem is fog már sosem. Ez már régen volt, már jó ideje nem beszélünk, és így könnyebb a párkapcsolat mert azért voltak érzéseink is egymás iránt. Nem tudom megmagyarázni, nem szerettem bele igazán mert ott volt a párom de hiányzott sokszor, "lelkitársak" lettünk. Igazából még mindig hiányzik.
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!