Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jöttetek már össze interneten...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jöttetek már össze interneten megismerkedve valakivel, úgy hogy időközben kiderült az illetőről, hogy egy másik városban él nagyon messze?

Figyelt kérdés
Lehet jövője egy ilyen kapcsolatnak? Hogy vészeljük át, hogy nem találkozhatunk annyit, amennyit szeretnénk?
2009. okt. 23. 18:01
 1/8 anonim ***** válasza:
távkapcs=halál, legalábbis nálam, de kellemes időtöltésnek nem rossz, sőt ha komolyra fordul össze lehet kötni az életet.
2009. okt. 23. 18:03
 2/8 anonim ***** válasza:
Igen. Ha két ember kedveli/szereti egymást teljesen lényegtelen hogy hol laknak! A tőle 10 percre lakó is lehet rohadt szemét hazudozó.
2009. okt. 23. 18:10
 3/8 anonim ***** válasza:
igen. 6 év. abból 3 év volt távkapcsolat
2009. okt. 23. 18:12
 4/8 anonim ***** válasza:
hát nekem volt barátom aki mindössze 35 kilóméterre lakott. de mégse bírtuk sokáig. nyáron jó volt meg minden, gyakran találkoztunk. de így évközben nehéz lesz találkozni és van aki ezt bírja, van aki nem. ha azok közé tartozol aki bírja akkor szerencsés vagy beszéljetek sokat. stb
2009. okt. 23. 18:14
 5/8 anonim ***** válasza:
18:14-es vagyok. sok boldogságot.: )
2009. okt. 23. 18:14
 6/8 anonim ***** válasza:

Igen. Életem legjobb barátja, aki az esküvői tanúm is egyben. 120 km-re lakunk egymástól, de van e-mail, telefon, Skype, és autó is. A barátságunk immáron 5 éve tart, és élethosszig tartónak ígérkezik. :-)

Szerelmi távkapcsolatnak azonban szerintem nincs jövője, éppen a testi sík miatt. Kell a napi közösség, a testi közelség, a résazvétel egymás hétköznapi életében, anélkül nincs szerelem.

2009. okt. 23. 18:15
 7/8 anonim ***** válasza:
75%

A válasz megírásának időpontja: ma 18:14

bocsi, de 35 km nem távkapcsolat.

2009. okt. 23. 18:16
 8/8 anonim ***** válasza:

350 km-re lakott a párom, amikor megismertük egymást. A tanulás miatt 2 és fél évig 2 havonta tudtunk találkozni. Akkor is volt, hogy csak egy hosszú hétvégére láttuk egymást.

Kegyetlen rossz volt, de ha nem tudtam volna, hogy van nekem, akkor még rosszabb lett volna. Nem tudtam elképzelni, hogy egy nap ne beszéljünk órákon keresztül..

Most költöztünk össze, két hónapja. Hihetetlenül jó a kapcsolatunk.

Nagyon sokat számít, hogy meg tudjátok beszélni a problémákat egy ilyen kapcsolatba. Úgy hogy nem is látod a másik arcát, félre is értheted egy-egy mondatát.

És szerintem nagyon mély összetartozás-tudat is kell hozzá. Ha úgy érzed nélküle nem tudnád elképzelni, akkor az már egy jó jel.

2009. okt. 23. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!