Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itteni pasik miért nem hiszik el hogy vannak még olyan nők, akiknek inkább a belső számít és csúnyább pasival is összetudnak jönni?
Nekem azok szerint, akik ismernek azok szerint jó lelkem van, és nagyon szerethető.
De én nem járnék olyannal, aki csúnyának tart.
Olyannal járnék csak, akinek én vagyok az ízlésébe tartozó, és hajlandó megismerni, és szerethetőnek talál.
Naiv vagy. Valójában nagyon kevés pasi gondolja így, a legtöbb csak egy csajt akar szerezni magának, és ehhez úgy gondolják, hogy kiváló módszer az önsajnáltatás.
- brühühü nem kellek senkinek
- de kellesz, igenis sok nő van akinek a belső fontos csak, én is ilyen vagyok!
- oké cica, akkor legyél a barátnőm
És ennyi. Egy túl jószívű, mégis tapasztalatlan lányt simán össze lehetne szedni így, mivel, ha nem kéne neki a fiú azzal a saját szavait tenné semmissé. Legalábbis így is lehet értelmezni. :)
Persze,hogy számít a férfiaknak a lány külseje is.
Viszont nálam pl nagyobb hangsúly van a belsőn.Van egy osztálytársam,aki nem túl szép.Viszont nagyon aranyos,kedves és ami a legjobban tetszik benne,hogy őszinte és mindig kimondja a véleményét.
Ha egyszer úgy alakulna a dolog,simán összejönnék vele!
Sziasztok!
Nem derült ki a kérdés kiírójának neme és kora! De!!!!
Csináljunk egy tesztet! :) Hahó lányok figyelem!
Beválalom hogy leszek kisérleti alany...
Nem irom le, hogy eddig mi volt a lányok véleménye rólam, azt sem hány kapcsolatom volt és hány 1 éjszakás.
Maradjunk a tényeknél:
Külsőm:35 éves, 165cm, 50kg, barna hajú, barna szemű, kreol bőrű, F:17x5 vagyok.
Belsőm: Minden káros szenvedélytőlmentes, nem bulizós, nem féltékeny, hűséges, odaadó, figyelmes, romantikus vagyok. Mindenhez értő ezermester vagyok, autószerelő szakmával, tudok főzni, munkanélküliként, egyedül élek.
Képeim: [link]
Tehát minden adat rendelkezásre áll!
Kérdés kinek jövök be? Igen/Nem
Lehet szavazni és majd megszámoljuk! :)
" F:17x5 vagyok. "
Itt rontottad el!!!
Belső értékekre figyelő lány, ha meglát egy ilyen adatot, tuti nem fog írni
Amúgy 28 éves vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!