Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menyasszony vagyok imádom a páromat de van egy nagyon jó fiú barátom akibe azt hiszem szerelmes vagyok mióta be vallotta nekem hogy szerelmes belém azotta nem birok másra gondolni hely írásom ne nézzétek mobilról írtam mit tegyek most?
Figyelt kérdés
most mit tegyek azt hiszem énis szeretem mondjam le az esküvőt és legyek vele vagy nyomjam el az érzéseket és menyek férjhez ?2013. júl. 28. 17:37
11/14 A kérdező kommentje:
meg igérttem a páromnak hogy nem beszélek a többé a barátómal de tegnap mégis el logtaam hazudtam hogy láthasam
2013. júl. 28. 18:01
12/14 anonim válasza:
Hát,bocsánat,lehet le fogtok pontozni...de én azt javasolnám ,hogy ne mond le.Nekem ez fellángolásnak tűnik...mert csak azóta van,mióta bevallotta.Imádod a párod,lehet vele akár örökké együtt lehetnél,de jön egy barát,lemondod az esküvőt,összejössz vele,de tart pár hónapig és annyi.Na?Viszont-MIELŐTT bevallotta neked és elkezdett téged is érdekelni,úgy érezted szerelmes vagy a vőlegényedbe?Kérlek erre válaszolj,mert ez fontos.
13/14 anonim válasza:
szerintem a vőlegényeddel szemben nagyon nem fair, amit csinálsz, más sráccal csókolózol és hazudsz neki..
ha képbe tudott jönni ez a "barátod", akkor ott valami gond lesz a kapcsolatoddal, és így összeházasodni nem biztos, hogy jó ötlet.
22L
14/14 anonim válasza:
Mondd le az esküvőt, éretlen vagy még egy komoly kapcsolatra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!