Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összevesztünk. Jogosan viselkedett igy velem?
21 csaj vagyok, barátom 25. 2 eve vagyunk együtt pont ma.
nagyon szeretjük egymást tényleg a sok vita ellenére is.
Tegnap beszéltem vele telón és mondtam neki hogy ma lesz kis dolgom a városban és hogy majd beugrok szoliba. Hozzá teszem nem vagyok egy állandóan szoliba járó csaj de mivel szeretem ha van egy ki szinem néha elmegyek. Volt hogy egy hónapig se mentem de ezen a héten úgy jött ki hogy háromszor voltam a maival együtt. Tegnap este lecsapta nekem a telefont hogy ha én elmegyek szoliba akkor szakit velem. Én persze hülyéskedtem vele, nem vettem őt komolyan....aztán később se irt lefekvés előtt pedig mindig szokott. Ja amugy még azt is mondta teloba hogy reméli bőrrákos leszek...Mondanom sem kell milyen jól esett.És tudja hogy nem sokat járok pedig...
Szóval hivtam volna de netezett...onnan tudom mert a telóról megy neki a net ...kb 2 óraán keresztül irkáltam neki meg próbáltam hivni de semmi....semmi válasz...aztán már ki is csengett de akkor se reagalt majd reggel irt hogy megmondta mi lesz ha elmegyek szoliba. Aztán délutan ma hivott hogy voltame mondom igen szabad ember avgyok miert ne mehettem volna. Erre irt hogy ezentul o is olyan lesz amilyen én vagyok....
El se tudom képzelni mit csinált tegnap a neten addig...lehet más csajokkal ismerkedett???Vagy a másika póker...nagyon haragszok érte....Szóval rákérdeztem hogy miert nem reagalt tegnap este és azt mondta hogy ezentul ilyen lesz velem mert én nem hallgatok rá ja és hogy ez neki nem kell....Hát ki vagyok..basszus egy k...a szoli miatt szakit velem meg lehet maar mas no utan nez?????Ti mit gondoltok errol? Na es ti ferfiak? Szakitanatok ezert a baratnotokkel ráadásul pont ma avgyunk ket evesek de arra se reagalt semmi...Szerintetek hagyjam hogy kicsit elszegyelje magat es ne keressem???Ugy gondolom semmi rosszat nem tettem, de neki talan egy indok volt hogy egesz ejjel pojkerezzen vagy mittudom én...de nagyon fáj hogy látta mennyiszer kerestem meg hány smst irtam neki es megsem keresett.
21L
Úgy látszik pasik vannak túl erőben.
Én nő vagyok olyan érdekes lett volna ha a férjem az oltár előtt nemet mondott volna mert én reggel szoliba voltam. Ugyan is én az esküvőnk napján reggel szoliba mentem a kozmetikus és fodrász előtt de mondjuk ennyi erővel a fodrászért vagy a kozmetikusért is megsértődhetett volna. Amúgy meg ha érdekelte volna a fiúdat hogy évfordulotok van jelzett volna feléd. Úgyhogy fiúk gondolkozzatok már mi baja lehetett ? Szerintem nem a szoli
De heti két szolárium az már lehet káros... Mért olyan hihetetlen, hogy abból lett elege, hogy te másoknak akarsz állandóan megfelelni? Vagy aggódott az egészséged miatt? Mondjuk ez a szakítás kicsit hirtelen dolognak tűnik, szerintem ezt még meg kéne vele beszélned.
Persze ha egy pasi valamiért otthagy a lányt, akkor természetes hogy ő a hibás. Számomra kiderült az első pár válaszra történt reakció után, hogy te már alapból eldöntötted, hogy mi történt, más eshetőség természetesen szóba sem jöhet. Ha viszont itt így viselkedsz, akkor vele is valószínűleg így érthető a szakítás is, meg az is hogy más csajt keresett...
En egy rendes lany vagyok, nem plazacica, csak egy lany aki ad a kulsejere.
Az o viselkedese kiborito...azota persze kibekultunk, volt nalam hozott ajandekot ketevesre es bocsanatot kert. Viszont nap mint nap talal bennem hibat amiert sikerul osszeveszni....valami van, ezt erzem, es ki fogom deriteni hogy mi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!