Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Van még esély, h...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Van még esély, h összejöjjünk? Lentebb.

Figyelt kérdés
Van egy lány, akit már fél éve ismerek, egy suliba járunk, és szeptember 1.-jén bevallottam neki, h szerelmes vagyok. Megbeszéltük, h találkozgatunk, beszélünk, és majd kialakul köztünk. Ez így is volt, de 25.-én amikor rákérdeztem h most mi lesz, ő azt mondta, h nem érez semmit. Pedig körülöttem mindenki úgy látta h összefogunk jönni, meg én is úgy éreztem h érez valamit...de hát most ez van. Azóta ugyanúgy találkozgatunk, hazakísérem, elvileg barátok vagyunk, de most olyan mint ha ő akarná, vagy nem is tudom. kedden találkozunk, elemgyünk moziba, de nem nem tudom, hogy ott mit csináljak. Mert tegnap telefonon megbeszéltük, h nem lesz köztünk semmi...de én valahogy meg szeretném hódítani.tudtok segíteni?? köszi
2009. okt. 23. 12:56
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerintem egyszerűen csak kéreti magát.
2009. okt. 23. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!