Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teccik egy fiú aki egy suliba jár velem. Mit írjak neki msn-en?
Figyelt kérdés
LÉCCI SEGÍTSETEK!NAGYON FONTOS!
már beszéltünk msn-en de néha nincs témánk.
2009. okt. 23. 09:24
2/12 A kérdező kommentje:
én 13
ő 14
2009. okt. 23. 09:28
3/12 anonim 

válasza:

Msn-en ne írj neki semmit...sokkal "szebb", ha odamész hozzá suliban, és személyesen mondod el neki, mit érzel.Én is így voltam nagyon sokáig:) Csak távolról imádtam egy sulistársamat, aztán haverjaim annyira nem bírták nézni hiy szenvedek miatta, hogy szinte odalöktek a sráchoz:) Megbeszéltünk egy napot amikor talizunk, igaz, nem voltunk együtt soha, mert nekem akkor jött le hogy tulajdonképpen milyen is a természete.Csak arra kellettem volna neki,nehéz volt, mert sokáig szerettem,de túl tettem magam rajta. Te is beszélj vele,lehet, hogy a belsője nem is og majd meg igazán, ha meg mégis, akkor legalább nem kell rá sokat várnod! Próba szerencse:):) Sok sikert!
4/12 A kérdező kommentje:
jó köszi
azt mondta msn-en h menjek hozzá oda a suliban és kérdezzek meg azt amit msn kérdeztem!
2009. okt. 23. 09:49
5/12 A kérdező kommentje:
de én persze vhogy nem mertem
de ott ült az aulában a barátjával és én meg a barátnőm jöttünk föl a lépcsőn,és nem bírtuk megaszólítani így berohantunk az oszályba
de végül csak azt mondtam h:helo
2009. okt. 23. 09:51
6/12 anonim 

válasza:

Én is sokáig vártam, hátha lesz egyedül a srác, de suli, szal gondoltam egyedül találni soha nem fogom, úgyhogy odamentem, félrehívtam egy kicsit,és beszéltünk!
Merd megszólítani, hívd félre és dumáljatok egy jót:):)
7/12 A kérdező kommentje:
jó megpróbálom:)
2009. okt. 23. 11:05
8/12 anonim 

válasza:

Próbáld is, nem veszíthetsz semmit!
Sok sikert neked!:)
9/12 anonim 

válasza:

Most már szünet van, így több lehetőséged van találkozni vele, szóval msnen akár meg is beszélhetnétek, mikor találkoztok, vagy menj át hozzá. ne csak msn-kapcsolat legyen belőle!
10/12 A kérdező kommentje:
de alig ismerjük egymást
2009. okt. 25. 21:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!