Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez így normális szerintetek?
Az mennyire "normális", hogy sosem bulizom együtt a pasimmal.
Ismernek a haverjai, és szokott is rólam mesélni a fiúm, de nem visz magával bulizni, hanem a haverjaival megy...
Ez nagyon gáz, vagy 1,5 hónapba "belefér"...?

Sajnos volt nekem is egy ilyen pasim és a végén kiderült (ő elmondta) hogy azért nem visz magával ,mert ő olyankor kiakar kapcsolodni.Vagyis egy tehernek tartott engem akivel nem tud együtt bulizni:(
Ez igy nem kapcsolat sajnálom,ha már az elején nem visz bulizni magával akkor később se fog:(
Igaz, hogy csak hétvégente találkozunk, de amikor együtt vagyunk, akkor bújós, és kedves, folyton ölelget, és issza a szavaimat, szóval nagyon kitudja mutatni a szeretetét.
Ha nem vagyunk együtt, akkor keres, telon sms-t ír stb.
Pont a minap beszéltünk magunkról és mondta, hogy nem akar szakítani (mert felhozódott) mert nagyon jól érzi magát velem, és neki jó ez az egész, de ő is megkérdezte, hogy nekem mi a jó...

nekem is volt egy olyan időszakom hogy nemtudtam eldönteni hogy szeretem-e még a (volt)bnőm, vagy sem és akkor nélküle mentem el 2-3* discoba, de csak azért hogy hátha rámtalál a szerelem ott. :P
szóval a srác ha szeret is, nembiztos az érzéseiben.
jah 2 napja új bnőm van, szombaton vele megyek bulizni. :P
peace

Akkor minek kérdezel, ha neked semmilyen válasz nem jó?
Nem, szerintem nem normális. Engem legalábbis mindig visz magával a barátom, másfél éve nem megy nélkülem bulizni, legfeljebb úgy, hogy mindenképpen összetalálkozunk az este folyamán, és én is addig a barátnőimmel vagyok. Én elég hülyén érezném magam, ha sosem vinne sehova a barátom, bár másfél hónap még nem sok.

Abban bízom, hogy az idő múlásával, ha együtt maradunk, akkor be fog vonni a körbe.
Mert már volt szó erről, hogy jó lenne ha 1-1 estét velük töltenék, mert ő is és a haverjai is örülnének neki. de még konkrétan nem hívott el...
Persze, mondhatja ezt, de a lelki ismeretére bízom, ha meg akar csalni, úgyis megfog, tehetek ellen bármit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!