Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire számítana a nőknek a külső társkeresőkön?
love.hu-ra felregisztráltam kíváncsiságból (amúgy lány vagyok) és napi kb 50-60 levél érkezett pedig én nem találom magam szépnek.. az első 10-15-re válaszoltam utána beleuntam és a többit el se olvastam..Szóval lehet az adott lány is rengeteg levelet kapott és nem olvasta végig ahogy én sem!Tény,hogy volt köztük nem éppen ideálom,meg kisebbség is.De voltak köztük tényleg átlagos nem csúnya de nem is álom pasi kinézetű,de nekem bejöttek..
Amúgy ez a társkereső egy sz.r minden 2. ember szexpartnert keres nem komoly kapcsolatot.Szóval én is az élő ismerkedés mellett vagyok .Kép alapján nem igazán tudod milyen az illető mivel a mai világban sok a kamu.
Meg nézhet vki jól ha egy tapló!
Szóval én még várom az igazit a valóságban és nem a társkeresőn!
21/L
Akkor a csúnya pasik, hogy találtak társat internetről?
Sok ilyen csúnya pasi ismerősöm van és mesélte, hogy internetről találta meg a párját
Te is a külső alapján döntesz.
Gondolom te sem Tonna Donnát akartad zászlóra tűzni, hanem Csöcsös Pamelát
Én fél évet voltam fent összesen társkeresőn. Összefutottam normálisokkal (elsőre úgy tűnt) illetve, full marhákkal is, és ezt most nem arra értem , hogy csúnyák lettek volna. Csak szimplán rusztikusak.
Volt pár rövidkébb kapcsolatom onnan.
Aztán írt nekem valaki, akire felfigyeltem. Tetszett a stílusa, nem a szokásos sablon szöveget írta, hanem látszott, hogy elolvasta az adatlapom , és onnan érdeklődött. Visszaírtam neki, és elkezdtünk ismerkedni, pedig akkor még meg sem néztem a fényképét. Csak az után, hogy elküldtem a levelemet neki.
Szóval nem feltétlen azért nem válaszol valaki egy üzenetre, mert megnézett fényképen, és nem jössz be neki! Csak esetleg már unja a sablonos, nem személyre szóló leveleket. Bár én személy szerint mindegyikre válaszoltam.
Azóta 3 év telt el. Másfél éve házasok vagyunk, és nagyon boldogok.
Én pl nagyon nem vagyok még csak átlagosnak sem mondható, nemhogy szépnek, pont az ellenkezője. Mégis meglátott bennem valamit a férjem akkor. Egyébként fényképet ő is csak az után nézett, mikor már írt nekem az adatlapom alapján. Ismerkedtünk, azán kb 3 hétre rá megvolt az első randink, és azóta együtt vagyunk.
Lehet, hogy valaki kép alapján választ, de nem mindenki. Ez csak általánosítás.
27/N, (a férjem 24 éves)
Amúgy más párt is ismerek akik társkeresőn jöttek össze. Fél évvel előztek be minket, de ők később házasodtak össze, akkor amikor a lány terhes lett. Már megvan a babájuk is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!