Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet hülye kérdés?!

Figyelt kérdés

Szóval még eddig nem voltam szerelmes, vagyis nem az az igaz mindent elsöprő, lángoló szerelem. Tudom nehéz leírni milyen a szerelem, de ha valaki igazán szerelmes, az gondolom és itt a sex-re gondolok tele van érzelmekkel? , főleg ha kölcsönös ez a szerelem.

Nah jó hülye kéréds volt pfff

lány vok

2009. okt. 22. 19:17
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha valakivel szerelemből fekszel le, és tudod, hogy ő is szeret, akkor nyílván több benne az érzelem és az egész bensőségesebb, mint 1 egyéjszaksánál...
2009. okt. 22. 19:19
 2/7 anonim ***** válasza:
*éjszakást akartam írni
2009. okt. 22. 19:20
 3/7 anonim ***** válasza:
jó lenne tudni a korodat is
2009. okt. 22. 20:21
 4/7 anonim ***** válasza:
Egek... ez tényleg hülye kérdés, egyszerűen nem értem mit is akarsz.
2009. okt. 25. 09:32
 5/7 A kérdező kommentje:
Az első válaaszoló értette. Szóval úgy értettem ha szerelemből, érzelemmel fekszel le valakivel sokkal jobb, érzékibb az együttlét az illetővel, mint ha olyan valakivel aki iránt semmit nem érzel. mint pl egy egyéjszakás kaland egy pasival akit csal látásból ismersz vagy jó barátok vagytok.
2009. okt. 25. 17:27
 6/7 anonim ***** válasza:
Az alkalmiak néha sokkal szenvedélyesebbek, mert tudod, hogy nincsenek következmények. Barátokkal meg szerintem a legjobb.
2009. okt. 26. 11:53
 7/7 anonim ***** válasza:
még nem próbáltam de szerintem érzelemből jobb mint ha egy vadidegennel csinálnád ...
2011. aug. 1. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!