Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Titeket zavarna ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Titeket zavarna ha a pasitoknak előtte volt barátja? (párkapcsolati értelemben! )

Figyelt kérdés

Összejönnétek egy biszexuális sráccal?

Kort és nemet is légyszíves!

Előre is köszönöm az értelmes/hasznos válaszokat!:)

2013. júl. 25. 20:03
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:

Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a válaszokat! :)

Persze jöhetnek még.

2013. júl. 25. 20:13
 12/29 anonim ***** válasza:
28%
#9 ennek semmi értelme nincs. Ez a homoszexuálisok érzelmileg gazdagok meg jó ízlésük van egy sztereotip marhaság. Válaszod alapján azt hittem, valami 17 éves fruska lehetsz.
2013. júl. 25. 20:15
 13/29 anonim ***** válasza:
97%

# 9

A homoszexuális hajlam nem jelenti azt, úgy ahogy azt sem, hogy minden szembejövő férfira rá akarja vetni magát. Ezek sztereotípiák.

Egyébként szerintem párkapcsolati szempontból nem probléma ha valaki biszexuális beállítottságú (nemtől függetlenül).

2013. júl. 25. 20:16
 14/29 anonim ***** válasza:
52%

Nem zavarnak a biszexuálisok, homoszexuálisok. De nem szeretnék abban a tudatban élni, hogy a párom előttem már férfit is kielégített. És lehet, hogy ez egyáltalán nem jellemző, de amiatt is jobban aggódnék, hogy megcsal, mivel nem tudom szexuálisan minden téren kielégíteni.

De el tudom képzelni, hogy valakibe annyira belezúgnék, hogy elfelejteném a kétségeimet. 18L

2013. júl. 25. 20:23
 15/29 anonim ***** válasza:
86%

# 14

Az, hogy valaki biszexuális, nem jelenti azt, hogy egy párkapcsolatban nem elégíthető ki megfelelően. Ilyen alapon egy heteroszexuláis sem elégíthető ki megfelelően, mert lehet, hogy formásabb melleket, kerekebb feneket, zöld szemet, vagy akármit kíván. Persze kíván is, de ettől még megfelelően kielégíthető.

2013. júl. 25. 20:30
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem zavarna.
2013. júl. 25. 20:40
 17/29 anonim ***** válasza:
94%
Miert kell lepontozni? Velemenyt kerdeztek ez az en véleményem volt sztem semmi sértő illetve mocskolódó nem volt a valaszomban! 9es voltam
2013. júl. 25. 20:42
 18/29 anonim ***** válasza:
80%
Ez csak egy vélemény! A legjobb barátom bisex volt és igy ismertem meg, h érzékeny es jó ízlésű! Csak sajnos elhunyt! En ugy írtam véleményt, h ismerek ilyen személyt es nem állítottam, h minden férfira ravetette magat!
2013. júl. 25. 20:46
 19/29 anonim ***** válasza:
63%

Ezek szoktak a tipikusan felhozott sztereotípiák lenni, pont leírtál egyet kifejtés nélkül, így többen annak vélték. Viszont senki nem állította, hogy sértő/mocskolódó lenne, amit írtál.

2013. júl. 25. 21:03
 20/29 anonim ***** válasza:
62%
én nem, volt ilyen barátom...állítólag biszex volt, mint utólag kiderült, de gáz belegondolni, hogy mennyit volt pasikkal amíg együtt voltunk..többet, mint velem..sőt kevésbé vonzódott hozzám, így utólag szerintem csak kirakati babának kellettem...tönkreteszi az önbecsülésed belegondolni, hogy a férfiak is az ellenfeleid lehetnek és hogy nem tudod megadni azt neki, mint 1 pasi...
2013. júl. 25. 21:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!