Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejöjjek csúnyácska fiúval?
Régen ez sose érdekelt. Aztán összejöttem az exemmel, aki egy nagyon helyes, normál alkatú srác volt.
Most randizgatok egy csúnyácska fiúval. Pattanásos, duci, szemüveges... De különben teljesen jó fej :)
Nem tudom, hogy néznénk ki egymás mellett, mert az exem mellett nagyon figyeltem arra, hogy mindig jól nézzek ki, és akkor most jött egy laza stílusú csúnyácska srác, akit nem érdekli, hogy öltözködik.
Nem az érdekel, hogy mi a menő. Sőt, én körberöhögöm a mai "menő" srácokat, szerintem nagyon szánalmasak.
Különben nem szeretem, ha egy pasi kigyúrt. Kis izomzat oké, de ne járjon konditerembe, az már sok.
Az exemnek főleg a stílusa jött be nagyon. Egyszínű, elegáns ruhák a mindennapokban is, én is ebben találtam meg a stílusomat.
Szerintem ne jöjj vele össze, lécci ne döntsd meg az általánosítás-elméletet, idáig olyan jól haladtunk! :(
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!