Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Összejöjjek csúnyácska fiúval?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejöjjek csúnyácska fiúval?

Figyelt kérdés

Régen ez sose érdekelt. Aztán összejöttem az exemmel, aki egy nagyon helyes, normál alkatú srác volt.

Most randizgatok egy csúnyácska fiúval. Pattanásos, duci, szemüveges... De különben teljesen jó fej :)

Nem tudom, hogy néznénk ki egymás mellett, mert az exem mellett nagyon figyeltem arra, hogy mindig jól nézzek ki, és akkor most jött egy laza stílusú csúnyácska srác, akit nem érdekli, hogy öltözködik.

2013. júl. 25. 15:14
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
68%
A kulos nem szamit...mekkora elcsepelt kamu duma. Igenis szamit! Ha csak az a bajod, hogy manapsag csak a kigyurt a meno, akkor ne jojj vele ossze, hanem keress magad melle egy hasonloan felszines gondolkodasu, kigyurt fiut. Ha pedig az a gond, hogy neked nem tetszik, de jol erzed magad vele, akkor pedig azert ne jojj vele ossze, mert hosszu tavon rosszul fogod erezni magad mellette, o is erezni fogja, hogy nem eleg neked, stb.
2013. júl. 25. 15:26
 12/17 anonim ***** válasza:
40%
ha beleszeretsz, akkor a külseje is tetszeni fog :) de esetleg adhatsz neki tanácsot, azt viszont ne kérd, hogy változzon meg miattad
2013. júl. 25. 15:29
 13/17 A kérdező kommentje:

Nem az érdekel, hogy mi a menő. Sőt, én körberöhögöm a mai "menő" srácokat, szerintem nagyon szánalmasak.

Különben nem szeretem, ha egy pasi kigyúrt. Kis izomzat oké, de ne járjon konditerembe, az már sok.

Az exemnek főleg a stílusa jött be nagyon. Egyszínű, elegáns ruhák a mindennapokban is, én is ebben találtam meg a stílusomat.

2013. júl. 25. 15:31
 14/17 anonim ***** válasza:
58%

Szerintem ne jöjj vele össze, lécci ne döntsd meg az általánosítás-elméletet, idáig olyan jól haladtunk! :(

17L

2013. júl. 25. 15:33
 15/17 anonim ***** válasza:
ha úgy érzed, hogy bele tudnál szeretni, akkor igen. amúgy meg nem kéne amiatt aggódnod, hogy jaj ő nem valami menő fiú. fogd fel úgy, hogy az emberek azt fogják gondolni, hogy végre, itt egy példa ,hogy az átlagos vagy csúnyácska srácnak bomba nője van.:)
2013. júl. 25. 16:16
 16/17 anonim ***** válasza:
kis g_ecik megint lepontoztak :D biztos irigyek erre a csúnyácska fiúra :)))
2013. júl. 25. 18:24
 17/17 anonim ***** válasza:
Tartsd azt szem előtt hogy a szépség múlandó, a csúnyaság meg állandó.
2013. okt. 26. 07:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!