Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért mondja mindenki ezt :...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondja mindenki ezt : Te csak a legjobb fiúbarátom vagy?

Figyelt kérdés

Van pár lány barátom, és multkor bepróbálkoztam egynél, és aztmondta h te csak fiúbarát, meg hogy így-úgy.

Miért mondja mindenki ezt, már nagyon elegem van ebből...:/

Tippek?

2013. júl. 23. 23:56
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

De nekem nem egy szaros barátzóna kell, hanem a csaj...:/

jó, az 'udvarlás' még mindíg ott van...

De nemtom, van ebben a barátzónásban igazság...:/

2013. júl. 24. 00:06
 12/23 anonim ***** válasza:
én épp elveszítettem a pasit, aki barát zónában volt, mert nem akart többet....szar érzés
2013. júl. 24. 00:10
 13/23 A kérdező kommentje:
Igen, van egy két lány, akiknek bejövök, de ők nekem nem...:/
2013. júl. 24. 00:12
 14/23 anonim ***** válasza:

ne a lánybarátaidnál próbálkozz, például. ők a barátaid, úgy is tekintenek rád- mintha egy fiútestvér lennél, kb annyi szexuális tartalommal bírsz számukra, mint egy falilámpa.

idegen csajoknál meg ne engedd, hogy barátság felé forduljon a dolog. mindig jelezd, hogy te többet akarsz- így rosszabb esetben megmondja, hogy izé, bocsi, de nem kellesz, jobb esetben meg több leszel, mint egy sima barát.

ennyit tudok mondani, lányként. nekem is volt (sajnos csak volt) egy fiú barátom, akiről nagyonis jól tudtam, hogy többet szeretne. de mire odáig jutottunk, hogy erre rájöttem, addigra már nem volt visszaút, nagyon jó barátként, féltő testvérként tekintettem rá. akkor már mit, mondtam volna, hogy vége a barátságnak, soha többet nem akarom látni? de hát szerettem, nagyonis, mint embert, mint barátot, és önzőség, nem önzőség, azért nem akartam elveszíteni egy ilyen csodálatos embert.. azóta sajnos megszakadt köztünk a kapcsolat, de igazából nem hibáztatom érte. talált egy lányt, aki összejött vele, és akivel több, mint barátok lehettek. de ha már az elején mutatja, hogy többet érez, még mielőtt kialakult volna ez a nagy barátság, akkor talán nem engedem ilyen közel magamhoz, és kisebb a fájdalom mindkettőnk számára.

2013. júl. 24. 00:24
 15/23 A kérdező kommentje:
Igazad lehet....:/
2013. júl. 24. 00:28
 16/23 anonim ***** válasza:

A válaszhoz azt kell megvizsgálni: mit keres egy nő egy férfiban? És mit talál, amikor szerelmes lesz?

Ha olyan dolgokat csinálsz vele, amiket a barátnőivel is tud, akkor barát maradsz. Ha viszont az első találkozástól kezdve ösztönösen felkavarod az érzéseit és nem hagysz a gondolatainak egy perc nyugtot se, ha sosem tudja, milyen közel van hozzád valójában mégis biztonságban érzi magát veled, stb. stb. és magas értékrendet képviselsz a számára, akkor lehet valami a dologból.

Nem akarok neked mindent leírni. Légy merész és hibázz sokat! Utána nagyjából érteni fogod, mi a dörgés.

2013. júl. 24. 00:38
 17/23 A kérdező kommentje:

És pl. Mi okoz ilyen felejthetetlen érzést a lánynál?:)

csók, meg mi.?.o

2013. júl. 24. 00:46
 18/23 anonim ***** válasza:

Ezeknek valójában nem jössz be (talán túl jól ismernek már ;), de azért vmennyire még aranyosnak találnak, ezért nem zavarnak el a fenébe, meg még talán ki is használják néhanap a segítőkészségedet. Legyezed a hiúságukat...

Az igazság az, hogyha nem tiplizel le, akkor a pincsijük leszel hosszú időre.

2013. júl. 24. 01:21
 19/23 anonim ***** válasza:
A 16-os vagyok. Az előző válaszoló mondott jó dolgokat, de szerintem nem feltétlen leszel a pincsijük. Ha igazán jóban vagy velük, segíthetnek a csajozásban. Nem csak tanácsokkal, hanem elmehetnek veled szórakozni is.
2013. júl. 24. 01:45
 20/23 anonim ***** válasza:
csajozni egyedül kell nem lány barátokkal azok csak útban vannak olyankor
2013. júl. 24. 07:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!