Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti kivárnátok ezt a hosszú időt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti kivárnátok ezt a hosszú időt?

Figyelt kérdés
Most lett barátnőm,20 évesek vagyunk és mondta hogy 1 évig nem lehet szó semmilyen erotikáról....látom rajta hogy szeret a maga módján de ezt kicsit túlzásnak érzem. azon gondolkozok,hogy a szakítás lenne a legjobb megoldás ebben az esetben
2013. júl. 23. 19:40
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Ha kitartó vagy és igazán szereted Őt akkor várd ki. Bár a fene tudja hogy miért akar várni egy évet...
2013. júl. 23. 19:41
 2/17 anonim ***** válasza:

Nem lenne célszerű megkérdezni, hogy miért?

Netán gátlásai lehetnek-e?

Nem nagyon jó, hogy pontosan leszögezi, hogy ettől a naptól 1 év. :)

2013. júl. 23. 19:41
 3/17 anonim ***** válasza:
36%
Szakíts vele, az élet túl rövid, hogy ne élvezd ki.
2013. júl. 23. 19:42
 4/17 anonim ***** válasza:
Beszéld meg vele, hogy nagyon szereted, de szükséged van erotikára, petting stb, találjatok megoldást.
2013. júl. 23. 19:43
 5/17 anonim ***** válasza:

Attól függ miért...

De ha a normál, átlag okokból, akkor nem lennék vele.

De szerintem úgyis előbb szakítanék, mint hogy le telik az év.

Egy felnőttnek, mint elvileg ti is vagytok már, alap szükséglet a szex.

És ha valaki nem adja meg, keresni kell olyat, aki megadja.

2013. júl. 23. 19:43
 6/17 anonim ***** válasza:
Valószínűleg nagyon gátlásos, nehezen megnyíló, introvertált személyiség. Ha nagyon szereted, akkor kibírod, de ha fontosabb a szex, akkor keress mást, mert ha túlságosan e körül forognak gondolataid, meg fogja érezni és azt hiszi majd, csak arra vársz, mikor lehet meg neked. Elég érdekes, hogy pont 1 évet ír ki, mint egy alkotmánybíró :D
2013. júl. 23. 19:44
 7/17 anonim ***** válasza:
90%
Cserélünk? Nekem barátnőm sincs, kivárnám azt az 1 évet simán. 20/F
2013. júl. 23. 19:44
 8/17 anonim ***** válasza:
repítsd a szűzqrvát
2013. júl. 23. 19:46
 9/17 anonim ***** válasza:
szerintem csak úgy mondta, hogy egy év...ahogy látja, hogy megbízhat benned, megnyílik és belemegy a dologba...de ehhez az kell, hogy ne legyél bunkó...főleg, hogy nemrég jöttetek össze...adj neki időt, ismerjétek meg egymást...:)
2013. júl. 23. 19:49
 10/17 anonim ***** válasza:
39%

A barátnőd egy ostoba némber. Már ne is haragudj.

Én randiztam párszor egy csajjal, még évekkel ezelőtt történt. Egyszer épp az ölemben ült és odalent tapogatózott, látta hogy nekem tetszik, amit csinál, erre azt mondja: 90 napig nem fekszem le veled.

Erre én lelöktem magamról - persze érzéssel (mintha lovat b******) - kiröhögtem, aztán faképnél hagytam.

Ilyenkor egy épeszű férfiember fejében felmerül pár kérdés:

Vajon csak nekem mondja ezt, vagy más srácnak is ezt mondaná?

Amíg engem egy évig hülyít, addig lenne olyan gerinctelen, hogy közben lefekszik mással?

Nézd meg ezt pajtás:

http://www.youtube.com/watch?v=FbZK5wzcBJY

Mindennél tanulságosabb! És persze nőknek is érdemes megnézni, és a teljes adást is csak ajánlani tudom.

2013. júl. 23. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!