Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim tök jól néz ki nagyon kedves, ö 16 én 17 csak egy baj van a szexel nem nyújtana elég élvezettet azért mert 8 cm es a farka mit tegyek?
Figyelt kérdés
(kidobjam talán)???2013. júl. 23. 13:20
11/17 anonim válasza:
hallottam olyanról hogy 6 centis farkú csávó talált barátnőt akinek megfelelt ez xd
12/17 anonim válasza:
Szerintem szexeljetek :) de amúgy hány cm-est akarsz??? hogy 25 legyen , vagy mi? xD
13/17 anonim válasza:
8 centi tényleg pici, de farok használat nélkül is nagy élvezetet lehet szerezni egy nőnek. Más meg azon panaszkodik, hogy nem szeret dugni, mert csak csikló orgazmusa van, vagy az sincs. "kidobjam talán?". éretlen vagy
14/17 anonim válasza:
A szépség átka. :D Én ultra ronda vagyok, de kétszer akkora a pötsöm, mint a pasidnak, gyere hozzám dugni. XD
15/17 anonim válasza:
Ezt én sem értem, "nyújtaNA" ez olyan mint 'ha nyernék a lottón'. Ki kell próbálni és ha nem jó akkor föltehetsz ide még egy kérdést ami már többet fog érni mint ez. (igen tudok olvasni h negatívat ne írjak, kicsit lehet h az lett de mindegy)
16/17 anonim válasza:
ugyanúgy lehet rossz a szex egy 18 centissel is.
Figyelj, hogy akarsz valamit megtapasztalni, ha nem mersz próbálni? Ha ennyire bizonytalan vagy akkor meg dobjad a srácot, jót teszel neki is azzal, hogy nem tekered jobbra-balra a fejét, mert nem tudod eldönteni mit szeretnél csinálni.
17/17 anonim válasza:
Gyere próbáld ki az én 20/5-ösömet és majd utána vágy a vékony cerkára!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!