Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért félnek a pasik a szép, okos, művelt, határozott nőktől?
Figyelt kérdés
Attól, hogy ambíciózusak vagyunk, és vannak terveik az életben, még mi is jó párkapcsolatra, szerető családra vágyunk. Sokan tudjuk, hol a határ, és a családot helyezzük az első helyre...
Féltek a visszautasítástól?
Mi sem vagyunk tökéletesek, még ha gyakran ezt is szeretnénk elhitetni a világgal...
2013. júl. 22. 17:53
2/16 anonim válasza:
Én nem félek tőlük... szeirtnem az van a háttérben hogy a pasi kszmeében az ambiciozus nők = karrierista csajokkal akik karriert épteni akanrak és nem pasizni... talán ez lehet a gond, hogy ezt a kettöt nehéz megkülömböztetni.
3/16 anonim válasza:
Ha téged elutasít valaki, az nem feltétlenül félelemből van. Sőt, aki neked tetszik az biztos nem félős, annyi pozitív feedbacket kapott életében. Tehát egyszerűbb azt mondani, hogy a pasik félnek, mintsem beismerni, hogy te nem vagy elég jó.
5/16 anonim válasza:
Egész egyszerűen arról van szó, hogy sokszor bizony meg sem próbálnak kapcsolatba lépni egy jó nővel, mert azt gondolják a pasik, hogy túl kevésnek bizonyulnak majd a nőnél, ami bizony sokszor meg is esik, így joggal kerülik el az illetőt, elkerülvén a csalódásokat. :)
6/16 anonim válasza:
Én se félek, de valahogy nem az ilyen lányokhoz vonzódom.
7/16 A kérdező kommentje:
3-as: akár igazad is lehetne, de nem utasítottak még vissza, nem itt van a bibi. Természetesen nem tetszem mindenkinek, de mindig megvárom a jelet, így bár ritkán kezdeményezek, de akkor is csak abban az esetben, ha egyértelmű a kölcsönös szimpátia.
2013. júl. 22. 18:07
8/16 anonim válasza:
Párom szerint szép vagyok, okos vagyok és művelt vagyok. Nem fél tőlem, hanem büszke rám.
A kisfiúkat lehet megrémíti, ha valaki okos de egy férfit nem fog :)
19/L
9/16 anonim válasza:
A kulcsszó: kisebbségi komplexus.
10/16 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, úgy látom elég hasonlóak a vélemények! :)
2013. júl. 22. 18:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!