Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megérdemli, hogy leleplezzem?
Figyelt kérdés
A párommal már 6 éve együtt vagyunk, de van felesége. Akkor jöttem vele össze, mikor el akart válni a feleségétől, és egy társkeresőn ismertük meg egymást. Már 6. éve vagyunk együtt, de ő még mindig együtt van a feleségéve. Most legutóbb azt mondta, hogy veszünk egy közös házat, és elválik a feleségétől, mert nagyon megromlott a viszonyuk (évek óta semmi szex, külön szoba stb.) Van 2 gyerekük is, de már mindkettő felnőtt, 20 és 24 éves. A minap, felhívott, mindenféle előzmény nélkül, hogy ő nem tud ketté szakadni, és kidobott, így a nagy beígért terveink összeomlottak (közös ház, közös élet 3 gyerekemmel, stb.) Most jelen pillanatban azt tartanám a leghelyesebbnek, hogy felhívom a feleségét, és beszámolót tartok neki. Vajon megtegyem, vagy hagyjam szó nélkül ezt az elvesztegetett 6 évet, amit csak ígérgetéssel töltött, és nem lett belőle semmi? Nem hinném, hogy bele rondítottam volna a házasságába, hiszen mikor megismerkedtem vele, akkor úgy volt, hogy válnak.2013. júl. 22. 15:47
11/18 anonim válasza:
XDDDDDDDDDDDDD De gáz vagy! 6 évig folyamatosan ígérgette, h elfog válni vagy mi a sz*r? Az 1. 3évben nem volt egyértelmű, h a feleségével marad? Te csak egy kis szórakozásra voltál jó neki és megérdemelted amit kaptál! Kívánom, h veled is tegyék ugyan ezt, amit te tettél a másik nővel szemben!!!!!!
12/18 A kérdező kommentje:
Na figyelj csak, kívánom hogy kerülj ebbe a helyzetbe te idióta! Én nem azt kértem, hogy elmondjátok milyen r*banc vagyok, hanem azt, hogy meg tegyem-e vagy ne. Ha ez nem világos, akkor nem velem van a baj
2013. júl. 22. 16:10
13/18 anonim válasza:
Ez nem kívánságműsor, te meg egy r.banc vagy.
14/18 anonim válasza:
Drágám én sose fogok a te helyzetedbe kerülni, mert van bennem annyi tartás, h nős embert akinek gyerekei és felesége van, olyat messziről elkerülök, míg nem vált el!!! :)) Tudod, az az izé a nyakadon azért van, h gondolkozz és én ezt kiszoktam használni! ;) Ám igazad van! Ha az "Úrihölgynek" -azaz neked- bántódása van,akkor mást is tönkre kell tenni, minthogy meghúznád magad és a mocskos képedet!!! :))) De igen, neked kell pattognod! :)))
15/18 anonim válasza:
Ahhoz neked már semmi közöd nincsen,hogy velük mi lesz.Nyilván a pasi ugyanúgy megfogja csalni a feleségét egy másik nővel.Ne állj bosszút,pláne ne egy olyan emberen,aki sosem ártott neked.Éld a kis életedet,keress egy másik nős férfit,aki majd 16 évig hiteget,mert ebben eléggé jó vagy,ahogyan elnézem.
16/18 anonim válasza:
Érdemes volt időt, fiatalságot pazarolni rá? Legközelebb légy okosabb.
Ezért sem kéne nős pasival kezdeni.
27/N
17/18 anonim válasza:
A 3 gyerekeddel közös élet,naiv vagy ,hogy azt hitted a nyakába veszi a 3 gyereked nyűgét, mikor neki már felnőtt gyerekeid vannak...
Neked amúgy van párod, ha igen tud a 6 éve tartó viszonyról?
De hogy a kérdésedre válaszoljak, ne monddd el a feleségnek.A pasi kimagyarázza magát, sőt megutál téged emiatt, szegény feleségnek pedig fájdalmat okozol.Nem tudhatod, milyen a kettőjük viszonya, mert a férfiak ilyenkor nem a valót mondják.
18/18 valook válasza:
Van egy ismerősöm kb 55 éves nő, 16 éve él szeretői viszonyban, és boldog igy. Az első házasságából van a 2 gyereke, dolgozik és hetente találkozik a szerelmével, aki nős, 2 gyerekes apuka, és már kb 60 éves. Különben sem a nő tehet róla. Ha nem tetszik a házaság el kell válni, és ugy kell keresni valakit. Nem azt kell köpködni, aki egyedül van. Ja és tévedés, nem vagyok a szeretője senkinek. A férjemet is elvitte egy egyedül élő nő, nem rá haragszom. Ő egyedül volt. Mint én most. A férjemre haragszom, hogy nem merte elmondani, mi a baja, igy oldotta meg. Különben meg ahogy itt olvasom, gyávák a férfiak. Nem merne a feleség, élettárs elé odaállni és elmondani, hogy mi a baj, mi a nem jó. A házasságokból a nők lépnek ki nagyrészt. Mint én, aki meguntam, hogy csalnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!