Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha tisztában vagyok vele hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha tisztában vagyok vele hogy naiv vagyok akkor nem is vagyok naiv igaziból?

Figyelt kérdés
Észrevettem hogy sokszor mondom embereknek hogy: Ne hazudj nekem, tudod hogy borzasztó naiv vagyok és mindent elhiszek. De ha ezzel tisztában vagyok akkor lehet hogy mégsem hiszek el mindent csak szeretem adni a hülyét? Magam sem tudom...

2013. júl. 22. 10:08
 1/9 sumpi ***** válasza:
Ha jó az igazságérzeted nem vagy naív. :)
2013. júl. 22. 10:10
 2/9 anonim ***** válasza:

Heló!

A naívot lehet általanásoggában használni ,ha az illető többször is "úgy" viselkedik. De akár egy lakalom kapcsán is lehet oylan a viselekdésed. Sőt, lehet, hogy észre sem veszed, és számos olyan területen vagy naiv, ami fel se tűnik.

"De ha ezzel tisztában vagyok akkor lehet hogy mégsem hiszek el mindent csak szeretem adni a hülyét? "

Ha viszont így viselkedsz, az valamilyen szinten megtévesztés és átverés.

2013. júl. 22. 10:15
 3/9 A kérdező kommentje:
Elég összevissza személyiségem van, saját magamon sem tudok kiigazodni.
2013. júl. 22. 10:22
 4/9 sumpi ***** válasza:
Az mit jelent hogy összevissza személyiséged van ?
2013. júl. 22. 10:25
 5/9 anonim válasza:
ha már felismered a problémád az félsiker, de attól még naiv vagy, csak tisztában vagy vele, adott helyzetben naivan fogod fel a dolgokat mert ez belülről jön
2013. júl. 22. 10:34
 6/9 A kérdező kommentje:
Hát összevissza. Sok ambivalens dolgom van. Komoly vagyok de gyerekes, jó emberismerő de naiv, erkölcsös de tüzes, kemény de érzékeny... Nincsenek meg a kiforrott dolgok hogy reagálhatok egy-egy szituációban.
2013. júl. 22. 10:43
 7/9 sumpi ***** válasza:
Értem :)
2013. júl. 22. 11:01
 8/9 anonim ***** válasza:
Egy ilyen lányt ismerek én is :) Lehet te vagy az?
2013. júl. 22. 11:51
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha pukkantasz egy marha büdit és tisztába is vagy vele hogy baromi büdös, akkor igazából nem is büdi, Pukkandúr? :D
2013. júl. 22. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!