Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első barát 20 évesen? Ez ciki? Sokat veszítettem, hogy eddig nem volt?
nekem 19 évesne votl az első kapcsolatom, sőt szexuális élményem is.
22 vagyok, és igan, azthiszem rengeteg mindneről lemaaradtam. korántsem a szexuális téren, nem erről vna szó.
nemtudok felnőni a jelenlegi komoly kapcsolatomhoz. és érzem, ez pontosan a gyermekkori kimaradt tapasztalatszerzés miatt van.
Szerintem nem. De csak ha szerinted sem....... De ha megkérdezed, akkor neked már rééég az. -.-
Igen, nyilván veszítettél. De főleg csak akkor, ha lett volna egy pasi, akit imádtál, de nem jött össze. Ha nem volt, akkor semmit nem veszítettél. Hiszen ugyan kivel lettél volna kapcsolatban? Egy jóbaráttal?....
19-et fogom nem soká betölteni. Párkapcsolatom nem volt. Engem a beszédem miatt nagyon cikiztek gyerekként is. Emiatt eléggé magamnak való lettem. /nagyon erős személyiség vagyok/ Így inkább kerültek engem középsuliba. /meg még most is hallatszódik/
Kb. most ahogy elballagtam kezdtek el kerülgetni. De most meg nagyon.
Olyan téren kicsit lemaradottnak érzem magam, hogy velem kicsikét lassabban kell/ene/ haladniuk. És sokszor azt érzem, hogy rám akarnák erőltetni magukat. Pl:. most is volt, hogy be akart próbálkozni egy idegen srác és rászóltam, hogy legyen már egy kicsit türelmesebb... /ne akarjon ennyire haladni a dolgokkal--> 3 nap után/ Pedig tényleg bejövős volt. Azóta nem is beszéltünk pedig kerestem. :(
3# Te sem maradtál le semmiről. Nem attól leszel tapasztalt, hogy 14 évesen r..ibanckodsz.
Kedves kérdező, semmiről nem maradtál le. Annyit vesztettél, hogy nem 25-30 évesen fogsz kiégni hanem csak 40 felett. Ami szerintem egész tűrhető kompromisszum... ;)
"nemtudok felnőni a jelenlegi komoly kapcsolatomhoz. és érzem, ez pontosan a gyermekkori kimaradt tapasztalatszerzés miatt van."
Jó kifogás sose rossz.
A trükk: akarni kell, és nem ellenkezni. A felnövés kb. ennyiről szól. Lusta vagy, vagy nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!