Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti mennyivel fiatalabb lánnyal járnátok? Mekkora korkülönbséget fogad el a társadalom? Mekkora korkülönbségre mondják, hogy "nem normális/egészséges"? Kort és nemet írjatok légyszi!
Nálam nincs alsó korhatár,persze kislánnyal nem kezdek csak azt mondom,hogy hülyeség az olyan,hogy 19 éves még jöhet attól fiatalabb már nem.
Nem igazán számít nekem a korkülönbség,de azt szeretem ha a barátnőm fiatalabb nálam az mellékes,hogy mennyire.
Kedves utolsó!
Mindenkinek mást jelent a helyes és a helytelen, természetesen tudom, hogy én mit tartok annak. Én csak arra volta kíváncsi, hogy az emberek zöme mit gondol erről.
Max. 1-2 évvel fiatalabbal.
29F
Az első válaszoló rátapintott a lényegre, csak épp azért nem értetted meg, mert gyerek vagy még - mit akarhat egy felnőtt férfi egy kislánytól? Te mit tudnál kezdeni egy 15 évessel?
Nem értem, hogy miért hiszi magát minden tinilány felnőttnek csak azért, mert menstruál.
Egyébként pedig az intelligencia nem kor kérdése, 11 év felett maximum műveltségről, tanultságról beszélhetünk - és az a férfi, aki egy nála fele annyi élettapasztalattal rendelkező lánnyal érzi jól magát mégis hogy lehetne intelligens? :) Gyerekek..
Ne érts félre, nekem aztán teljesen mindegy, hogy kivel mit csinálsz, sőt, még meg is értem, hogy vonzóbbnak találsz egy idősebb férfit, de ne legyenek tévképzeteid, egy idősebb, tapasztaltabb nőt nehezebb megkapni, mert hamarabb átlátnak a füstfüggönyön, erre te még szemlátomást nem vagy képes, emiatt könnyű préda vagy - ez az oka annak, hogy foglalkoznak veled, semmi más. Na jó, gondolom nem lóg a melled, meg a segged is feszes, ez a másik oka.
30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!