Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elfelejteni? Lehetséges?

Figyelt kérdés
sziasztok.szeretném kérni a segitségeteket... egy pasit nagyon de nagyon szeretek.. és tobbiek azt mondtak h ahogyan latjak h hogyan néz ram h o is ugy érez irantam.. egyszer megirtam neki sms-be h mit is érzek.és azota semmi valasz.. idaig is nem irogattunk semmi csak suliba beszélgettunk.és most meg alig latom itet. felejcsem el? vagy egyaltalan mit tegyek? lécci segitsetek
2013. júl. 20. 15:56
 1/6 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem pasizás helyett a helyesírás szótárral kéne ismerkedned! :/
2013. júl. 20. 15:58
 2/6 anonim ***** válasza:
Az ilyesmit személyesen kellene megbeszélni. szerintem.
2013. júl. 20. 15:58
 3/6 anonim ***** válasza:
sms-ben? Akkor ne csodálkozz. Az ilyet face-to-face kell intézni,amennyiben lehetőség van rá.
2013. júl. 20. 16:00
 4/6 anonim ***** válasza:
lehecseges h lehet az h semmi van de csak es ha tobbiek mondtak h ahogyan latjak h hogyan néz rad h o is ugy érez, de és megirtad nekije.és azota semmi meg is nem valaszolt semmi... ha leg kozeleb latod itet és tobbiek azt mondjak, h ahogyan latjak h hogyan néz rad h o is megint ugy érez irantad, ahogyan a tobbiek is lattak, hogy mondtak akkor ha idaig is nem azota semmi akkor felejcsed el szerintem!
2013. júl. 20. 16:22
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha szeretne akkor már rég visszaírt volna. Vedd úgy mintha nem is történt volna semmi.
2013. júl. 20. 19:12
 6/6 A kérdező kommentje:
akkor felejcsem el?
2013. júl. 21. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!