Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális, ha bejönnek a füves fiúk?
meglátsz egy fiút, amint füvezik, vagy éppen betépve röhög valaki kisujján, és rögtön beleszeretsz? :D fura, de különben normális :)
én is jártam füves srácokkal, bár mondjuk egyikük sem volt kifejezetten függő... inkább az a hétvégi betépés volt a program. szerintem különben semmi különbség nincs a többiekhez viszonyítva, max annyi, hogy hétvégente nem a városba megy bulizni, hanem valakinél meghúzzák magukat és szívnak. amíg nem az a naponta 5 jointot elszívó fajta függő, addig nincs gond, szerintem.
dehogy szeretek bele rögtön :) most 2 fiú is van aki tetszik, az egyik elvileg mindennap vesz(bár előtte azt mondta h havonta 1-2x szív szóval nem tudom) a másikat viszont nem tudom hogy mikor szokott szívni :)
Prof. Shevy: én meg az alkoholistákat verném tarkón egy lapáttal, igaz csak az agresszívabb fajtát.. szóval :) meg még sok embert de nem ez a téma most :D
nem normális
most nem is a fűről alkoholról vagy bunkóságról van szó. az egyszerű lányok arra buknak akik így vagy úgy felhívják magukra a figyelmet, kitűnnek a tömegből."természetesen" legkönnyebb valami negatívumal kitűnni szóval aki nemnormális ahhoz csapódnak az egyszerű lányok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!