Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha most szünetet kérek, az biztosan a végét jelentené?
2 éve vagyok együtt a barátommal, ő 18 éves én 17. Állandóan együtt vagyunk és már úgy érzem, hogy nagyon idegesít, nem tudom leszoktatni róla, hogy ne fogja meg a mellem vagy a fenekem pl. az utcán, fesztiválon vagy akárhol és iszonyúan cikinek érzem, mikor ezt csinálja, aztán hiába szidom le érte, tehetek bármit, mindig elfelejti vagy nem tudom, és csinálja tovább.
Aztán vannnak még ilyen rohadt idegesítő szokásai, hogy folyton harapdál, és általában fáj is.(Pl. van egy bazinagy kék harapásnyom a combomon)
Szóval egyáltalán nem úgy bánik velem ahogy kellene, és közölhetem vele megértően, kedvesen, határozottan, szigorúan, mérgesen, egyszerűen nem bírja felfogni vagy nem tud leszokni róla, pedig iszonyatosan idegesít, már nem is akarok vele találkozni ezek miatt...
Nem akarok vele szakítani, mert szeretem és amúgy jól elvagyunk, de úgy érzem ezt már nem bírom. Ha ezt elmondom neki, és megmondom hogy szünetet szeretnék, akkor szerintetek átgondolná ezt a dolgot? Vagy ezen semmi sem segít? Már tényleg nem bírom
5-ös vagyok:
Remélhetőleg kinövi. Az én barátom 1 évig csinálta, akkor volt 18 éves. :D Úgy tűnik ebben a korban egyeseknél ez a megfelelő eszköz a szeretet kimutatására. :D Ez azt is bizonyítja, hogy a lányok előbb komolyodnak meg. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!