Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után baráti találkozók?
Figyelt kérdés
Barátom szakított velem viszont szeretne ugyan úgy el járni velem meg találkozgatni stb be ülni egy üditőre valahova elméletileg csak barátként tekint rám de szerintem ás van ez mögött :s szerintetek ? 17 L2013. júl. 20. 08:09
1/3 anonim válasza:
Nekem anno nem jött össze...Mi is szakítottunk, megbeszéltük hogy barátok maradunk...Aztán msn-en meg face-n is elég sokat beszélgettünk (nem egy helyen laktunk) és kb. 1 évre a szakítás után megbeszéltünk egy talit...gondoltam semmi baj nem lehet ebből, hisz Ő szakított, nekem fél éve barátom van, semmi nem sülhet ki ebből. Tök jól indult a tali, ölelés-puszi-puszi és tök jót beszélgettünk...Aztán egyszer csak megcsókolt...és ezzel elrontott mindent...Nem ment a barátkozás...vagyis csak személyesen nem. Aztán neten még tartottuk egy darabig a kapcsot...de most már azt sem :/ Sajnálom, hogy így alakult...de ez van :( :)
2/3 anonim válasza:
Mi majdnem egy évig voltunk együtt, 3 hónapja szakított velem. Egy ideig nem beszéltünk,megszakítottunk minden kapcsolatot egymással, de nem bírtuk sokáig, nemrég megkeresett. Bevallotta, hogy szeretne találkozni velem, barátkozzunk,és még mindig szeret(ahogyan én is őt). Találkoztunk, megölelt, megcsókolt,de nem kezdtük újra. És szeretném vele továbbra is fenntartani a jó viszont mert nagyon fontos Ő nekem.
20L
3/3 anonim válasza:
Nézd ennek igazán nincs semmi értelme, főleg ha ő szakított veled. Ezzel csak fájdalmat okozol magadnak, és nem leszel rajta túl egyhamar. Nem általánosítok, hogy szerelem után nincs barátság, de ehhez mindenféleképpen időre van szükség. Az élet egyik cáfolhatatlan igazsága, hogy az idő mindent megold.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!