Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne a párom érdeklődését felkelteni szex közben?
Minap szóba került a párommal az exe kapcsán, hogy vele 30-40 perces menetek voltak, velem viszont csak 10-15. Azt mondta, hogy nagyon ügyes volt a csaj, szex közben újra és újra felkeltette az érdeklődését. Ez engem roppant mód zavar, hogy ezt így közölte velem, jobb lett volna erről nem tudni. De azt azért már csak nem akartam megkérdezni hogy mitől volt ennyire jó a csaj...
Hogyan lehetne felkelteni a figyelmét szex közben, hogy lehetnék jó/jobb az ágyban?
Nem csak úgy fekszek az ágyban, mint egy darab fa. De adhattok úgy is tanácsot, mintha csak egy darab faként feküdnék az ágyban.
Minden tanácsot szívesen fogadok :)
Köszönöm!
Nóra.
azért tart 10-15 percig, mert csak pikkpakk gyors menetek vannak. nem az előjátékon van a hangsúly, az előjátékokkal nincs gond, magával a szexszel van, ami rövidebb. volt már hosszabb-rövidebb előjáték, mindkét esetben nagyjából ugyanez az időtartam telt szexszel.
hm.. fétisek.. nem igazán vannak fétisei, szereti a combfixet, titkárnős ruhákat meg ilyesmiket, de ezek is csak a szex elején keltik fel jobban az érdeklődését, közben nem.
19 és 22 évesek vagyunk, jelenleg viszonylag együtt élünk. én tanulok, ő munkát keres :)
10#: köszönöm, megpróbálok párat majd ezekből a variációkból is :)

Számodra a menetek hosszúsága egyébként okoz problémát?
A barátod is kifejezetten erre tett megjegyzést?
Mert szerintem az aktus hosszúsága nincs párhuzamban a szex minőségével (ha az extrém rövidet leszámítjuk).
Csak mert ha a párodat zavarja, ő könnyebben tudná ezt befolyásolni, nem?
néha igen, okoz problémát a menet hosszúsága.
a barátom viszont nem erre tett megjegyzést, ezt csak úgy tényként közölte, mondhatni kicsúszott a száján ez a dolog. inkább engem zavar, mint őt, mindkét értelemben. amolyan kihívásként is ért ez, hogy "én is vagyok olyan jó, mint az exe, fel tudom kelteni az érdeklődését én is"...
Például: dörgöld a melleiddel, add neki oda had szórakozzon vele, érintkezzen a nyelved a testével, harabdáld, csókolgasd egyszerűen légy kreatív!
Amúgy ha csak arról beszél hogy milyen jó volt az exével akkor nem biztos, hogy ez jó kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!