Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rockii1995 kérdése:
Valaki tapasztalat? Elkezdtem a vissza szerzem az exem c ebookot olvasni (részletek lent)
Figyelt kérdés
meg már elküldtem a sématörő levelet is azóta egy hét telt el de még nem keresett az exem csak lájkolgatja a dolgaimat facebookon szerintetek a következő 2 hétben lesz változás? Esetleg ti már kipróbáltátok ezt a módszert és ha igen milyen eredményekkel?2013. júl. 19. 16:10
11/14 anonim válasza:
Nos... vagy lesz változás, vagy nem. Ez a két lehetőség van, de valamelyik biztosan bejön.
(amúgy meg felmelegítve csak a káposzta jó, ha már szakítottatok, annak bizony oka volt, ha azon nem tudsz változtatni, akkor baromira életképtelen ötlet az egész, ha a fejedre állsz is)
12/14 A kérdező kommentje:
Pont ezen ügyködöm hogy változtassak rajta. :)
2013. júl. 20. 09:40
13/14 anonim válasza:
10-es, voltam hasonló szituációban, akartak már visszaszerezni és nagyon idegesített. Nekem minden szakításom okkal történt és az exek akár a fejük tetejére is állhattak volna, akkor sem kellettek volna többet.
Szerintem bármilyen praktika csak akkor működik, ha még vannak a másik részéről is érzelmek. Ha egyáltalán nincsenek, akkor megette a fene az egészet.
14/14 A kérdező kommentje:
Ez így igaz ha megvannak a másik oldalon is az érzelmek akkor célszerű ezt követni ha olvastad volna az ebookot az elején ezt le is szögezi. :)
2013. júl. 21. 20:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!