Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Toleránsabbnak kellene lennem? Meddig "érthető" a viselkedése?
Párom megígérte 2 éve mikor állapotos lettem, h leteszi a cigit. Nem sikerült neki, viszont most azt mondta lerakja, tegnap-ma már nem gyújtott rá.
Megkértem menjen át szódáért a helyi kis kocsmába, azt mondta nem, nincs kedve elmenni, mert kint jobban kívánja a cigit. Jó, átmentem én.. Egész nap fekszik az ágyban. Nem vigyáz egyik gyerekre sem, egész nem le se tojja őket. Semmi gondja, kaját is bevittem neki (tudom én hibám ez) Most kijött, h összerakja a hifit, de vagdalózik, kérdezek tőle valamit bunkón válaszol.. Ez normális? Azt mondja, "mondtam h készülj fel erre.." Volt párom, aki miattam mondott le a cigiről, de ő nem viselkedett így sosem. Nem tudom meddig bírom így ezt eltűrni, hogy ne szóljak vissza és veszekedés legyen belőle..
Már nem. Rágyújtott..
Nekem meg elegem van belőle, fogom a gyereket aztán elhúzok ő meg csinál amit akar, én nem fogom neki finanszírozni! Befejeztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!