Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szexelnek olyan hamar a párok? Én nagyon ciki vagyok ha idő kell hozzá?
Találkozgattam egy sráccal, oké 1-2 alkalom után nem akart még, de mivel a 6. találkozó után sem történt meg kidobott engem és összejött mással, aki gondolom hamarabb sikerült. Egy barátnőmmel beszélgettem, azt mondja "Hát nem mindenki adja könnyen magát. Az én barátom 3 hetet várt rám mielőtt szexeltünk". Jahhh, az én exem majdnem 2 hónapot, de ez már gáz hogy 2 hónapig "várattam"? Nem az hogy nem kívántam őt, de még nem tudtam volna megtenni vele...Egy másik ismerősöm (nő) ő a 3. randin már mindig szexel, és leszólt hogy milyen maradi vagyok...
23 évesek vagyunk
Kétféle felfogás van:
1. Csak akkor feküdjünk le a párunkkal, ha már komolyan gondoljuk.
2. Derüljön ki minél előbb, ha a szex nagyon nem klappol, hogy akkor ne menjünk bele komolyabban.
Szerintem nem befolyásolja a kapcsolat későbbi várható élettartamát, hogy milyen hamar fekszik le a pár (ezzel az érvvel általában a férfiak szoktak jönni). A leghosszabb kapcsolatom egyéjszakás kalandnak indult, 3,5 év lett belőle.
1,5 hónapja vagyunk együtt a barátnőmmel és a 2. héten lefeküdtünk. Elmondása szerint bírt volna várni 1-2 hónapot de ha komolyan belegondolok hogy fél hónapot múlva szexelnénk először akkor szerintem már rég megőrült volna.
Én sztem nem
nincs azzal baj, hogy várni kell, és ha az egyik fél várni akar, akkor tarsuk azt tiszteletbe, de ha megy a randizás, megy a találka, tetszünk egymásnak, kezdünk egymáasba belehabarodni, de mégis az egyik dob, mert nem szoptad le a farkát....
Nem nagy veszteség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!