Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért szexelnek olyan hamar a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szexelnek olyan hamar a párok? Én nagyon ciki vagyok ha idő kell hozzá?

Figyelt kérdés

Találkozgattam egy sráccal, oké 1-2 alkalom után nem akart még, de mivel a 6. találkozó után sem történt meg kidobott engem és összejött mással, aki gondolom hamarabb sikerült. Egy barátnőmmel beszélgettem, azt mondja "Hát nem mindenki adja könnyen magát. Az én barátom 3 hetet várt rám mielőtt szexeltünk". Jahhh, az én exem majdnem 2 hónapot, de ez már gáz hogy 2 hónapig "várattam"? Nem az hogy nem kívántam őt, de még nem tudtam volna megtenni vele...Egy másik ismerősöm (nő) ő a 3. randin már mindig szexel, és leszólt hogy milyen maradi vagyok...

23 évesek vagyunk

2013. júl. 18. 16:12
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Kétféle felfogás van:

1. Csak akkor feküdjünk le a párunkkal, ha már komolyan gondoljuk.

2. Derüljön ki minél előbb, ha a szex nagyon nem klappol, hogy akkor ne menjünk bele komolyabban.

Szerintem nem befolyásolja a kapcsolat későbbi várható élettartamát, hogy milyen hamar fekszik le a pár (ezzel az érvvel általában a férfiak szoktak jönni). A leghosszabb kapcsolatom egyéjszakás kalandnak indult, 3,5 év lett belőle.

2013. júl. 18. 18:16
 12/13 anonim ***** válasza:

1,5 hónapja vagyunk együtt a barátnőmmel és a 2. héten lefeküdtünk. Elmondása szerint bírt volna várni 1-2 hónapot de ha komolyan belegondolok hogy fél hónapot múlva szexelnénk először akkor szerintem már rég megőrült volna.

Én sztem nem

2013. júl. 18. 18:25
 13/13 anonim ***** válasza:

nincs azzal baj, hogy várni kell, és ha az egyik fél várni akar, akkor tarsuk azt tiszteletbe, de ha megy a randizás, megy a találka, tetszünk egymásnak, kezdünk egymáasba belehabarodni, de mégis az egyik dob, mert nem szoptad le a farkát....

Nem nagy veszteség.

2013. júl. 19. 09:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!