Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudhatom, mit súg a szívem?
Nem az a lényeg. Szerintem.
De oké. Az egyik az a pasi, akinél érzem, h ő az Igazi. 1 évig tartó kapcsolat, csalódással végződött, de azt hiszem, helyrehozható. Ő kicsit zárkózottabb, de helyes, messze lakik tőlem. (annyira nem, csak a város másik fele)
A másik egy hirtelen szerelem, míg az előzővel egy mély, éés nagy, de belé is belészerettem és boldog vagyok vele, és nagy a szenvedély. Ő egy kicsit kisfiús kívülről, de belül egyáltalán nem, és amúgy édes, helyes. Szeretem, most vele vagyok.
De sokat gondolom a "nagy Ő"-re. És talán itt lenne az ideje, h eldöntsem végre mit akarok. Elvileg belül megsúgja vmi h mit kell tennem... de jelenleg úgy tűnik két pasiba vagyok szerelmes.
Amíg nem tudsz dönteni, addig ne kapkodj, mert nem sül ki belőle semmi jó... Semmiképpen sem javasolnám, hogy visszamenj a régihez, ha:
1. megcsalt
2. durva volt veled
3. nagyon nem jött ki a családoddal vagy te az övével
Egy új kapcsolatba belevágni meg csak akkor érdemes, ha már tényleg biztos vagy benne, hogy bízhatsz a srácban. Mert én ezzel nagyon befürödtem, 4 hónap után repültem, mert többet láttam bele, mint amennyi volt valójában. Szerintem ezeket gondold végig...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!