Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy mondjak le róla? (bővebbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjak le róla? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Van egy làny, akit két éve ismertem meg. Eléggé megtetszett, mert pont olyan lány, amilyet mindig is szerettem volna. Egy ideig eljártunk, találkozgattunk, aztán próbáltam komolyabbra fordítani a dolgot, de ö akkor nem akart kapcsolatot senkivel. azóta barátok vagyunk. neki lett barátja.

Tudom, le kellene mondanom róla, és más lányt keresni, de nem megy. még mindig szeretem, pedig nem kéne.

a probléma, hogy ha más lányokkal próbálok ismerkedni, bennük is öt keresem ami nem jó.

hogyan tudnék változtatni?

2013. júl. 18. 07:04
 1/10 anonim ***** válasza:
88%

Ugyan ebben vagyok, csak nálam fél éve tart, és eléggé eltávolodtunk, miután elmondtam neki. Egy biztos, ne nézd végig ahogy mással van, azzal csak magadat ölöd. Én ennyire nem lennék gonosz magamhoz. Ne legyetek barátok, mert nem fogsz tudni továbblépni soha. Én is mindenkiben őt keresem, idealizálom, egy csomó lehetőséget eltaszítok így magamtól, mert ha valaki kicsit sem olyan mint ő, már nem is kell. Pedig nem is akkora nagy szám csaj, sőt igazából egy éretlen kislány, aki még a herceget keresi. Majd pár csalódás után fogja értékelni az olyan rendesebbeket mint én, csak addig már késő lehet késő lesz. Meg fogja bánni szerintem, hogy nem adott esélyt, de mindegy, ő tudja :D

Akárhogy is, szerintem időnként el kell engedni a másikat, hogy később a tiéd lehessen, amikor itt az ideje. Ha együtt kell lennetek, úgyis együtt lesztek később, ha meg nem, örülj, hogy a sors megmentett tőle, valószínű azért, mert csak még nagyobb csalódás érne, ha összejönnétek és vége lenne. Engedd el, és csak hagyd történni a dolgokat, ha egymásnak vagytok teremtve, úgysem tud elmenekülni előled :)

2013. júl. 18. 07:16
 2/10 anonim válasza:
a nők hazudnak, amikor azt mondja igen, akkor úgy gondolja hogy nem, és fordítva. Ha azt mondja neked hogy nem akar barátot, akkor nem akar VELED lenni. Ha fel akarod szedni, alkalmazd a kinot, push&pullt, amúgy felszedéskor valamit elronthattál, mert ha találkozgatással jól haladtál ott lehetett a gond. imádják a nők ha megnyílnak nekik a fiúk. ha látják az értelmét a járásnak. valószínűleg azt találta meg abban a fasziban, amit benned nem. ha elakarod felejteni őt, akkor meg kell szakítani vele mindennemű kapcsolatot (értem én ezt faszbúkon, telefonon meg minden egyéb dolgon), csak ez segít, ha "only friends" akarsz lenni, akkor már elbuktál.
2013. júl. 18. 07:25
 3/10 A kérdező kommentje:

elsö: köszi. megpróbálom, csak ehhez új emberekkel sem ártana ismerkedni, ami eddig sem ment túl jól, mert nem bízok meg másokban túl könnyen :/

második: amikor azt mondta, nem akar barátot, igazat mondott... ez kb másfél éve volt, barátja viszont csak 3 hônapja van. azért kõszi :)

2013. júl. 18. 07:55
 4/10 anonim ***** válasza:

"Egy ideig eljártunk, találkozgattunk, aztán próbáltam komolyabbra fordítani a dolgot, de ö akkor nem akart kapcsolatot senkivel. azóta barátok vagyunk. neki lett barátja." Elég gennyes módon, de tudatodra adta, h labdába se rúghatsz nála, mint potenciális pasijelölt. A neszeszerét viheted a kezedben, mint hűséges kiskutya, de a punciját mással nyalatja, ennyi.

Keress más nőt, ővele ne foglalkozz, ne találkozgass, szakíts meg vele minden kapcsolatot. Így talán esélyed lesz nyitni valaki másnál és elfelejteni ezt a csajt. Nem mondom, h könnyű lesz, de nem is lehetetlen!

Sok sikert az ismerkedéshez!

2013. júl. 18. 07:59
 5/10 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Ismerkedj, de nem kell megbízni bennük. Kérdezz, faggasd őket, de te ne add ki magad csak amennyire szeretnéd, hogy ne legyen később sem fogás rajtad. Nem kell elmondani 3 óra beszélgetés után, hogy gyerekkorodban bepisiltél :)
2013. júl. 18. 08:26
 6/10 anonim ***** válasza:
"amikor azt mondta, nem akar barátot, igazat mondott... ez kb másfél éve volt, barátja viszont csak 3 hônapja van." Ha jól olvastam a kérdésed, az addig eltelt idő alatt is jóban voltál vele, ergo ha akart volna, akkor téged választ és nem ezt a másikat. :) Hogy miért nem téged választott és miért a másikat, már fentebb leírták, mint azt is, h esetedben mi a helyes cselekedet.
2013. júl. 18. 08:47
 7/10 anonim ***** válasza:
én is csak egy srácot kerestem egész életembe és utána mindenkit hozzá hasonlítottam aztán inkább ittam buliztam sokat és rájöttem hogy ezzel a mindenkit hozzá hasonlítottammal olyan pasiknál csesztem el hihetetlen butavoltam bár mèg mindig ő az igazi de már hozzászoktam idővel :)
2013. júl. 18. 09:41
 8/10 JohniDaren ***** válasza:
Azt mondják, és ezt én is tapasztaltam magamon, hogy annyi idő kell tullépni valakin, minnt ameddig szerelmes voltál belé. Én 4 hónapigjártam valakivel, és valóban 4 hónap után lettem csak túl rajta. Ezzel nem azt akarom mondani hogy várj az ismerkedéssel 2 évet, de 2 év után már biztosan nem fogsz iránta érezni semmit, de ehhez az kell hogy most rögtön megszakíts vele minden kapcsolatot.
2013. júl. 18. 10:54
 9/10 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek :) meglàtjuk sikerül-e ...
2013. júl. 18. 17:14
 10/10 A kérdező kommentje:

hát egy ideje minden kapcsolatot megszakítottam vele.....

ennek ellenére egyre gyakrabban jár a fejemben.... úgy érzem sosem fog sikerülni lemondanom.....

2013. aug. 16. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!