Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A parom Luxushajón fog dolgozn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A parom Luxushajón fog dolgozni 4-5 hónapot. Mire számithatok?

Figyelt kérdés
A párom nem soká kimegy dolgozni egy luxushajóra.Mire számithatok? 4 éve vagyunk együtt, soha nem hazudott, nem csalt meg. Csak is a pénzért megy, és maximálisan megbizom benne, viszont a nökben nem... Milyen a társaság? Lehet esélye ismerkedni? Ellátás,Körülmények,strapa? köszönom a válaszokat.

2013. júl. 18. 00:53
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
vegulis tok mindegy, mert elhagyott. Megunt.
2014. júl. 13. 18:58
 12/12 anonim válasza:
Azért írtam, hogy inkább foglalkozz te is mással. Női megérzések jók szoktak lenni. Én fiú vagyok, sokszor másik hajóra kellett átszállnom pár hétre és mindig jöttek a lányok tudakolni(mivel nem voltam pletykás "pszichológus", igaz infót sem kaptak), hogy a másik hajón lévő szerető félrek.rt már vagy sem :) Kétféle van, aki nem bír a vérével és aki olyan, mint én, hogy inkább lemond a szexről, mintsem azt a szappanoperát napi 12-14 óra munka után kibírjam. Még így sem úszom meg. Soknak kell a figyelem elterelés a monoton munkáról...
2014. aug. 3. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!