Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha nincs még komoly kapcsolato...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nincs még komoly kapcsolatotok, miért? Nem találtatok megfelelő személyt?

Figyelt kérdés
2013. júl. 17. 22:45
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Én is úgy érzem, nem találtam még meg a megfelelő személyt. Volt egy másfél éves kapcsolatom, de szétmenőfélben vagyunk, gyakorlatilag nem vagyunk már együtt, szünet van, de nem lesz már folytatása.
2013. júl. 17. 22:52
 12/18 anonim ***** válasza:
volt, most már nem is lesz
2013. júl. 17. 22:53
 13/18 anonim ***** válasza:
A legutolsó komolynak induló kapcsolatomról kiderült, hogy csak ideiglenes pótléknak kellek végül is. Ezen még nem sikerült túljutnom, no hát ezért nincs. :)
2013. júl. 17. 22:56
 14/18 anonim ***** válasza:
velem az a baj, hogy nem szeretem a hagyományos kapcsolatokat, meg alapból úgy gondolom, hogy két típusok van, ami nekem nagyon nem tetszik, az egyik az egyre inkább hódító érdekkapcsolat (ismerőseim közt, kb mind ilyen... a srácnak van pénze, a srác fizeti az albit, a srác ezt megveszi nekem, de fordított esetre is tudnék példát...), a másik meg a kalitka kapcsolat, ahol mindenszabadidőt, csak egymásra fordítanak a felek, és teljesen leépítik a saját magánszféra fogalmát. Én ezzel ellentétben inkább repülni akarok, nem fogságba esni, és valami őszintét, amibe nincs érdek motiváltság.
2013. júl. 17. 23:05
 15/18 anonim ***** válasza:

Volt több évig tartó kapcsolatom, de elegem lett ebből, engem nagyon lehangolt, hogy a végére mennyire ellaposodott a dolog, még úgyis, hogy tudom, hogy végig szerelmes volt belém.

Ezek után én most úgy érzem, hogy hiába jön bárki, nem leszek képes vele komolyan tervezni (persze ez nyilván változni fog idővel gondolom).

Most nagyon szerelmes vagyok valakibe, az érzés kölcsönös, minden ideális, már egy fél éve tart a dolog, sokkal jobb, mint az előző kapcsolatom volt, de még arra se vagyok képes, hogy ezt a mostani helyzetet kapcsolatnak nevezzem, úgy érzem akkor meghalna bennem az egész.

Nekem most ezért nincs, pedig itt van a megfelelő személy.

21L

2013. júl. 17. 23:30
 16/18 anonim ***** válasza:

úgy ahogy mondod, még nem találtam meg a megfelelő személyt.. de már nagyon várom hogy legyen egy komoly kapcsolatom:)

16/l

2013. júl. 18. 11:52
 17/18 anonim ***** válasza:
mert a jó srácok vagy foglaltak vagy akinek nincs rinyálós csicska a jópasik meg jukramennek csak..
2013. júl. 19. 15:19
 18/18 anonim ***** válasza:
nem is találtam, de ha találnék is, lehet, hogy félnék egy komoly kapcsolattól.. 18L
2013. okt. 14. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!