Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nincs még komoly kapcsolatotok, miért? Nem találtatok megfelelő személyt?
Volt több évig tartó kapcsolatom, de elegem lett ebből, engem nagyon lehangolt, hogy a végére mennyire ellaposodott a dolog, még úgyis, hogy tudom, hogy végig szerelmes volt belém.
Ezek után én most úgy érzem, hogy hiába jön bárki, nem leszek képes vele komolyan tervezni (persze ez nyilván változni fog idővel gondolom).
Most nagyon szerelmes vagyok valakibe, az érzés kölcsönös, minden ideális, már egy fél éve tart a dolog, sokkal jobb, mint az előző kapcsolatom volt, de még arra se vagyok képes, hogy ezt a mostani helyzetet kapcsolatnak nevezzem, úgy érzem akkor meghalna bennem az egész.
Nekem most ezért nincs, pedig itt van a megfelelő személy.
21L
úgy ahogy mondod, még nem találtam meg a megfelelő személyt.. de már nagyon várom hogy legyen egy komoly kapcsolatom:)
16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!