Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Sajnos elég kicsi a mellem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sajnos elég kicsi a mellem, ezért csak melltartóban szexelek a férjemmel. Azt mondja, hogy neki megfelel a mell méretem de úgy érzem nem mondd igazat. Mivel bizonyosodhatnék meg arról, hogy tényleg nem zavarja a kis mellem?

Figyelt kérdés
2013. júl. 17. 21:09
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Én már azért nem mentem volna hozzád, mert irtózatosan makacs vagy, nem akarod elhinni, hiába írták le többen is, hogy semmi baj a melleid méretével. Már így is felhúzol, nem hogy úgy, hogy veled kelljen éljem. Nade. A férjed elvett ennek ellenére is. Hidd el, elég magas tűrőképessége lehet, hogy bármit elviseljen veled kapcsolatban. Van erre egy varázsszó, ami gondolom a Ti esetetekben is helyén való: mert szerelmes! A te kis melleid lesznek a kedvenc mellei, ha végre meg tudsz nyílni előtte és le mersz vetkőzni legalább szeretkezés közben. Ezt nyugodtan elhiheted. :D
2013. júl. 17. 21:56
 22/28 anonim ***** válasza:
Linkelj egy képet egy hasonlóról. Majd meglátjuk.
2013. júl. 17. 22:18
 23/28 A kérdező kommentje:

[link]

[link]

Valahogy így néz ki.

2013. júl. 18. 07:10
 24/28 anonim ***** válasza:
Ezek nem kicsi mellek,szép feszes,tenyérbe illőek..örülj ha ilyen melleid vannak s add oda őket végre a pasidnak :)
2013. júl. 18. 10:20
 25/28 anonim ***** válasza:
Te még nem láttál kis melleket. Ez teljesen normális.
2013. júl. 18. 12:42
 26/28 anonim ***** válasza:
Ez teljesen jó. Szép feszes is. Nekem tetszenek.
2013. júl. 18. 13:37
 27/28 exronin ***** válasza:
Te tényleg ilyen önző vagy? Én azért hagynálak el, mert nem adsz semmit magadból, még a melled is eltakarod, de féltékenykedsz... az igen. A képen lévő mellek nem kicsik, de biztos vagyok benne, hogy a tiéd nem ekkora.
2013. júl. 27. 17:18
 28/28 anonim ***** válasza:
Van aki a kicsi melleket szereti,ez nem betegség,hanem normális.Szerintem inkább te nem fogadod el a cicidet,amivel sokan boldogok lennének.Az pedig,hogy más melleket is megnéz,szintén nem szokatlan egy férfinál.Ha úgy érzed,gond van, az biztos nem a melled miatt van.
2013. aug. 11. 21:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!