Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vissza jöhet a tűz ha külön vagyunk hivatalosan, de a szex isteni?
Figyelt kérdés
"Barátommal" hónapok óta külön vagyunk. Igazából azért szakítottunk mert nem akartuk egymást és a kapcsolatunkat tönre tenni a saját problémáink miatt. Aztán jött a titokban összejárás csupa izgalmas helyszíneken. Majd a problémák megszűntek, de a tűz érzelmek terén elmúlt számára. Én nagyon rendbe akarom hozni, látom rajta hogy ő is mert keres és ragaszkodik hozzám, de talán túl független lett... Mindent megpróbáltam, túl sokat engedtem... Mit tehetnék? Azt a valamit kellene visszahozni, amiért egy kapcsolatban minnél jobban keresed a másik tàrsasàgát. Talán túl kényelmes lett neki a csakszex. Kíváncsi lennék, kívülàllók mit javasolnak. 20l és 24f2013. júl. 17. 11:38
1/5 anonim válasza:
Az exemmel pont ilyen kapcsolatban vagyunk.Néha hiányzik,hogy több legyen köztünk szexnél,néha viszont nem.Nekem jó ez a szitu...érthetőbben:mindennél jobban akartam,hogy újra együtt legyünk.Úgy rendesen,hivatalosan.Aztán alakultak is a dolgot,egyik este itt aludt.Na alig vártam a reggelt...jó volt-tény-de annyira nem,hogy megint együtt tudnék mondjuk :élni vele.
2/5 anonim válasza:
Ilyen helyzetbe voltam pár évvel ezelött, betelt a pohár és ismerkedtem másokkal eljártam bulizni, mikor bemutattam neki az "új barátomat" rögtön ézhez kapott, és mintha kicserélték volna. Próbáld meg, hogy hanyagolod és elkerülöd. Észhez fog térni, aztán már te fogsz diktálni...
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat. Együtt nem éltünk sosem, nem is tervezem, csak jó volt együtt. Barátokkal összeülni, randizni kettesben. Ez hiányzik. A közös programok. Elég, ha egyszer egyszer egymásnál alszunk. Amúgy sajnos elvesztettem a büszkeségem, valöban várni kellene, hogy most ő fusson utánam, de nem vagyok híve a taktikázásnak. No meg, félek, ha most kicsit visszavonulok, akkor eltűnik, mondván nekem így lesz a jobb, és már nem akar fájdalmat okozni.
2013. júl. 17. 12:35
4/5 anonim válasza:
Igy meg hagyod, hogy megdontson amikor neki jo... Szerintem szedd ossze magad es kicsit kelljen kuzdenie erted, maskepp neki ez a helyzet tokeletes marad...
5/5 anonim válasza:
első válaszoló vagyok.Nos,én megtettem azt a lépést,hogy nem kerestem,visszavonultam. Nem telt el 24 óra és keresett (ne feledd,akárhogy is nézzük ,ez laza kapcsolat és kötetlen).Szóval ha fontos vagy neki,keresni fog.És azt érzem,neki jobban hiányzok én-így hogy kicsit visszavonulót fújtam,ami -elhiheted-időnként nagyon nehéz-mint nekem ő.Simán ellenék és élném az életemet nélküle is-de piszok jó vele a szex. :-) 40N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!