Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelem nélkül együtt?

A nők nem tudják szétválasztani, a férfiak igen. Ilyen egyszerű. A nő így indul a kapcsolatba:
"Nagyon szeretem az illetőt, nekem ez alap és enélkül nem fogom megpróbálni"
A férfi:
"Nagyon jó kis csaj, bár még nem érzek semmit iránta, de nem lenne utolsó lefeküdni vele. Ha jönnek az érzelmek, jönnek, ha nem, nem. Legalább volt szex. Vágjunk bele!"

Nekem van két ismerősöm, először csak dugni jártak össze,
aztán közbe megismerték egymást, aztán...ma már 2 éve együtt vannak ha nem nézzük a dugós hónapokat!

2. hozzászólónak:
Nem mindegyik férfi ilyen szexcentrikus barom, tudod, vannak a normális pasik is, akik igazán szeretik a bnőjüket/feleségüket, és szerelmesek is, és nem csak a szex miatt vannak vele, hanem kiáll mellette bárhol bármikor..
Jó a többség sajnos tényleg ilyen szexcentrikus, de nem szabad őket elitélni.
17/F
Második válaszoló, azért ne általánosítsunk.
21/F :)

Jó, nem általánosítok, oda akartam írni, hogy "a legtöbb", csak lusta voltam. :)
Szóval a LEGTÖBB férfi ilyen.
De nem kell elkeseredni, egyre több nő is ilyen már, éppen ezért van ennyi szexcentrikus férfi. Sokszor totál hülyének és lúzernek tartják azt, aki kedveskedik a lánnyal és nem rögtön lyukra játszik, azt hiszik róla, hogy meleg vagy nyámnyila.
Volt is egy kérdés arról, hogy hányadik randin szokás a csók, és jópár lány írta azt, hogy bizony ha az 1-2. randin nem történik meg, akkor a pasit leírják.
Szóval ez a siettetése a dolgoknak sokszor a lányok miatt van.

Ugye viccnek szántad a kérdést?
Én meg azt nem értem, h itt nálunk mi a frászért nem képesek azemberekketté bontani a kellemes szexuális együttlétet valakivel a szerelemtől. Azért két különböző dologról beszélünk, azegyik egy szimpla biológiai vonzódás, egy fizoológiai szükséglet, két ember vonzza egymást, ennyi, és bizony ez szükséges és jó tud lenni, a másik pedig egy lelki viszony , na most aztán adott esetben e kettő találkozik, akkor abból lesz kapcsolat ..
De miért ne működhetne baromi jó szex kapcsolat nélkül? Akkor nem lennének egyéjszakás kalandok se meg akkor nem lennéneka prostik se, azaz működik. Na fordítva már nem igaz, bár sokaknál mégis az van, de ez elég nagy baj már.

09:45
igen, én ezt egy jóval egészségesebb és mellesleg reálisabb megismerkedési formának tartom ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!